Καιρός: Έρχεται τρίμηνο με υψηλές θερμοκρασίες – Η πρόβλεψη Τσατραφύλλια

Τα πολύ δύσκολα είναι μπροστά μας όσον αφορά τον καιρό που αναμένεται να έχουμε το καλοκαίρι, καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών ήταν μόνο αρχή απ’ αυτό που αναμένεται να ακολουθήσει σύμφωνα με τον Γιώργο Τσατραφύλλια.

Πιο αναλυτικά, ο μετεωρολόγος επισήμανε ότι η πιθανότητα ο Απρίλης ,ο Μάιος και ο Ιούνιος να είναι πιο ζεστοί από τα κανονικά επίπεδα είναι πάνω από 70%, ενώ παράλληλα τόνισε ότι θα συνεχίσουν οι υψηλές θερμοκρασίες που ήδη ξεκίνησαν, με τη βροχή να είναι απούσα.

Πιο

συγκεκριμένα ο Γιώργος Τσατραφύλλιας έγραψε: «Απογοητευτικές είναι οι εκτιμήσεις των κλιματικών μοντέλων σχετικά με την εξέλιξη του καιρού το επόμενο τρίμηνο για τη χώρα μας . Η θερμοκρασία φαίνεται ότι θα κυμανθεί πάνω από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα ενώ οι βροχές παρουσιάζουν τάση να είναι περιορισμένες (-πρώτος χάρτης-).

Στο δεύτερο χάρτη βλέπουμε οτι η πιθανότητα ο Απρίλης ,ο Μάιος και ο Ιούνιος να είναι πιο ζεστός από τα κανονικά επίπεδα είναι πάνω από 70%!».

Ειδήσεις σήμερα:

Κόλαφος για την κυβέρνηση η νέα δημοσκόπηση: Οι μισοί πολίτες δηλώνουν ότι στις ευρωεκλογές θα εκφράσουν την διαμαρτυρία τους

Βίκυ Φλέσσα: Στέλνει εξώδικο στον Κασσελάκη με δασείες και περισπωμένες – Μιλά για μονταζιέρα

Δημοσκόπηση Alco: Επιδεινώνεται η αντίδραση κατά της κυβέρνησης – Αλαζονεία καταλογίζουν πάνω από 6 στους 10 (video)

Βόμβα από Κύρτσο: Γιατί το Μαξίμου παρακολουθούσε τον Ανδρουλάκη – Το παρασκήνιο με Καϊλή

Keywords
Τυχαία Θέματα