Ιρανός αθλητής του ΜΜΑ κλώτσησε ring girl, έχασε τον αγώνα και στο τέλος έφαγε και ξύλο από τους θεατές (video)

Ο Ιρανός μαχητής Ali Heibati αντιμετώπισε τον Arkady Osipyan στο τουρνουά Hardcore MMA στη Μόσχα το βράδυ της Παρασκευής (19/04) και πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας, ο Heibati κλώτσησε ένα κορίτσι του ρινγκ στα οπίσθια, καθώς περνούσε κρατώντας μια κάρτα που σήμαινε ότι ο πρώτος γύρος θα ξεκινούσε.

Η γυναίκα εμφανίστηκε αιφνιδιασμένη από τη συμπεριφορά του Heibati, τον πλησίασε για να του εκφράσει την αποδοκιμασία της, ενώ ο διαιτητής τους κράτησε μακριά και τον προειδοποίησεγια τη συμπεριφορά του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση
στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nash Palma (@nash_4_tigram)

Λίγα λεπτά αργότερα ξεκίνησε ο αγώνας αλλά κράτησε λίγο αφού ο Osipyan εξασφάλισε τη νίκη με τεχνικό νοκ άουτ στον πρώτο γύρο.

Η νίκη του επιβεβαιώθηκε από τον διαιτητή που ακύρωσε τον αγώνα λίγο περισσότερο από 30 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του γύρου, καθώς διαπίστωσε ότι ο Heibati δεν ήταν σε θέση να αμυνθεί.

Καθώς ο διαιτητής συνόδευε τον Osipyan πίσω στη γωνία του, ο Heibati σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να επιτίθεται στον αντίπαλό του, καταφέρνοντας του πολλαπλά χτυπήματα καθώς αυτός είχε γυρισμένη την πλάτη του.

Τον απομάκρυναν γρήγορα και αρκετοί άνθρωποι μπήκαν στο κλουβί για να χωρίσουν τους δύο άνδρες, ενώ περίμεναν την επίσημη ετυμηγορία.

Τηλεοπτικά πλάνα έδειξαν τον Heibati να δέχεται στη συνέχεια επίθεση από ανθρώπους στο πλήθος μετά τον αγώνα, καθώς τον έσπρωξαν πάνω σε καρέκλες και δέχτηκε αρκετά χτυπήματα στο κεφάλι.

Muslim MMA fighter from Iran kicked a ring girl because of her clothes at a tournament in Russia

Before the fight, a fighter from Iran, Ali Heibati, kicked a girl who brought out a sign with the round number.

In the first round, the Iranian lost to the representative of… pic.twitter.com/cR64IZp7JD

Voice of Europe

Keywords
Τυχαία Θέματα