Ιορδάνης Χασαπόπουλος για Άδωνη: Άμα του μιλάς σε πρήζει, σε πιάνει η χολή σου! (video)

Το όνειρό του να γίνει… αρχισυντάκτης έζησε για άλλη μια φορά ο Άδωνης Γεωργιάδης, αυτή τη φορά στον αέρα του Mega, όταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή απαίτησε από τους δημοσιογράφους και τον σκηνοθέτη της εκπομπής να ξαναδείξουν τουλάχιστον 3-4 εφημερίδες προκειμένου να… αποδείξει ότι η αντιπολίτευση αποδέχεται το καλάθι του νοικοκυριού ως κυβερνητική επιτυχία.

Ο υπουργός Ανάπτυξης προκάλεσε τον εκνευρισμό των

δημοσιογράφων όταν τους ζήτησε να δείξουν τα πρωτοσέλιδα της Εφημερίδας των Συντακτών, της Αυγής, της Δημοκρατίας και της Espresso, σε μια προσπάθεια να δείξει ότι τα ΜΜΕ που στέκονται απέναντι στην κυβέρνηση επέλεξαν να μη «χτυπήσουν» ως πρώτο θέμα το λεγόμενο «καλάθι του νοικοικυριού».

Τι κι αν οι δημοσιογράφοι Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη επιχείρησαν να… συμμαζέψουν τον υπουργό λέγοντάς του ότι δεν μπορεί να κρίνει με αυτόν τον τρόπο τις εφημερίδες;

Αυτό δεν πτόησε τον Άδωνη Γεωργιάδη που υποστήριξε ότι οι αντιπολιτευόμενες εφημερίδες έκαναν… «αβαβά» το θέμα επειδή διαπίστωσαν και οι ίδιες ότι οι τιμές του καλαθιού του νοικοκυριού ήταν καλές.

Το καυστικό σχόλιο του Ιορδάνη Χασαπόπουλου όμως ήρθε μετά το τέλος της σύνδεσης, όταν υποδεχόμενος τον επόμενο καλεσμένο του για ιατρικό θέμα είπε: «Άμα μιλάς με τον Γεωργιάδη σε πρήζει, γιατρέ! Όταν σε πρήζει και η χολή σου σε πιάνει και όλα σε πιάνουν!».

Δείτε τα επίμαχα αποσπάσματα στο παρακάτω μοντάζ. Ακολουθεί το πλήρες βίντεο της συνέντευξης.

Keywords
Τυχαία Θέματα