Η πιπίλα

Καλησπέρα σύντροφοι. Παρακολουθώ τις εξελίξεις στο κόμμα και υποφέρω. Απορώ με τον πρώην πρόεδρο απορώ με τον Κο Πολάκη και με όλους αυτούς που «έφεραν» προς ψήφιση τον Κο Κασσελάκη. Η επιλογή μου φυσικά δεν ήταν ο κ. Κασσελάκης όταν ψήφισα.

Όταν βγήκε και με διαφορά αρχηγός, γκρεμίστηκα. Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω. Άμεσα ένιωσα σαν να μου έχει βάλει κάποιος σύντροφος το μαχαίρι στο λαιμό και μου ζητάει να ψηφίσω στις επόμενες βουλευτικές εκλογές έναν άνθρωπο που ΔΕΝ τον ξέρω ( καθόλου ) για πρωθυπουργό. Παίδες

Ελλήνων ….. δεν πάει έτσι!

Στην μέχρι τώρα πορεία του αν και μικρή ως πρόεδρος δείχνει ….. ανικανότητα. Δείχνει ένα μεγάλο λάθος.

Και τώρα η πιπίλα!

Το μόνο σοβαρό επιχείρημα που ακούω για τις απανωτές εντελώς λάθος αποφάσεις που έχει πάρει είναι …..( μα τον ψήφισε η ΒΑΣΗ ) ποιοι είστε εσείς που θα αμφισβητήσετε την ΒΑΣΗ.

Την ίδια πιπίλα χρησιμοποιεί να θυμίσω και ο Μητσοτάκης όλα αυτά τα χρόνια με το 41% που τον ψήφισε όντως. Και όλοι ξέρουμε γιατί τον ψήφισε αρχικά και τον ξανά ψήφισε.

Ναι έχει τα κανάλια και παίζει βρόμικα. Πολύ βρόμικα. Παίξατε το ίδιο με την «ψυχολογία» της βάσης μας αυτή την φορά. Και ναι πιάνει!

Όμως, εμείς υποτίθεται πως δεν είμαστε σαν τα μούτρα τους! Έτσι? ή είμαστε? Το κόμμα δεν είναι βάρκα κανενός για να της κάνει τρύπα και να βουλιάξει.

Υ.Γ. Ο σκοπός ΔΕΝ πρέπει να αγιάζει τα μέσα.

Γράφει ο Ζέκος Θανάσης – Πρώην μέλος βάσης

Keywords
Τυχαία Θέματα