Η Νένα Χρονοπούλου στηρίζει Κασσελάκη: «Nα είστε σίγουροι ότι τα παιδιά χάρηκαν» (video)

Έντονο πόλεμο δέχεται ο Στέφανος Κασσελάκης για την επίσκεψη του σε σχολείο ΑΜΕΑ και την κίνηση του να περάσει κάτω από κάγκελο με limbo. Πολλοί τον κατηγόρησαν ότι δεν σέβεται τα παιδιά του σχολικού χώρου, ενώ άλλοι είπανε ότι δεν είναι σοβαρός.

Απ’ την αντίπερα όχθη ένα άτομο που τον στηρίζει για αυτό που έκανε είναι Η Νένα Χρονοπούλου, ηθοποίος και μητέρα παιδιού ΑΜΕΑ. Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» τόνισε ότι η κίνηση του προέδρου

του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε κάτι το μεμπτό και ότι τα παιδιά του σχολείου σίγουρα θα χάρηκαν. Επίσης ανέφερε ότι έκανε καλό στα παιδιά ότι τα πλησίασε ένας άνθρωπος και ότι και αυτά θα θέλουν να τον πλησιάσουν. 

Κλείνοντας μίλησε για τις ανάγκες αυτών των σχολείων και για τον δήμο του συγκεκριμένου, όπου έχει πάρει έγκριση για να αλλάξει πράγματα σε αυτό, αλλά δεν έχει γίνει τίποτα.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Εγώ προσωπικά να είμαι ενωτική και να δώσω ένα πολύ σοβαρό μήνυμα. Χρειαζόμαστε νέους ανθρώπους στην πολιτική σκηνή, να μπαίνουν φυσιολογικοί και όχι κουστουμάτοι μέσα στα σχολεία των παιδιών μας. Δεν με νοιάζει αν μπήκε ο κ. Κασσελάκης με τον τρόπο που μπήκε μέσα στην αίθουσα, που να είστε σίγουροι ότι τα παιδιά χάρηκαν γιατί προφανώς είδαν έναν άνθρωπο που τα πλησίασε με τον τρόπο που και εκείνα θέλουν να τα πλησιάζουν.

Όμως πρέπει να δώσουμε τόπο στα νιάτα και να βγάλουμε από τα ΑΜΕΑ τα χρώματα και τα κόμματα για να μάθουν οι νέοι άνθρωποι να βλέπουν τα προβλήματα ουσιαστικά. Εγώ εκεί μένω. Στο ότι δεν έχουν air condition, στο ότι έχουν πολύ μικρές αίθουσες, στο ότι ειδικά σχολεία είναι μέσα σε κοντέινερ, στο ότι τα παιδιά δεν έχουν παράλληλες στηρίξεις γιατί έχει αυξηθεί κατά 320% η ανάγκη φέτος για παράλληλη στήριξη.

Επίσης, θέλω να σας πω κάτι που είναι και επίκαιρο. Ξέρετε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης και η Δόμνα Μιχαηλίδου έκαναν τον κόπο και πήγαν στο Ειδικό Σχολείο Καλλιθέας ενώ η πρωτεύουσα της Ελλάδας, που είναι η Αθήνα, έχει πάρει έγκριση από το 2018 για να από το Υπουργείο Παιδείας για να δημιουργηθεί ΕΕΚ στην Αθήνα και δεν το έχει προχωρήσει δήμος».

Keywords
Τυχαία Θέματα