Η ιδιαίτερη ανάρτηση Κασσελάκη: «Έκανα ό,τι πιο πολύτιμο… έδωσα το μικρόφωνο στους συμπολίτες μου» (video)

Η ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στο Κερατσίνι ήταν λίγο πιο διαφορετική από ό,τι μας έχουν συνηθίσει οι πολιτικοί στις μέρες μας, καθώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε όχι μόνο να μιλάει, αλλά και να ακούει τους πολίτες.

Πιο συγκεκριμένα, σε κάποιο μέρος της εκδήλωσης ο αρχηγός του αξιωματικής αντιπολίτευσης έδωσε το μικρόφωνο στο κοινό θέλοντας να ακούσεις τις ερωτήσεις του, τους προβληματισμούς του, αλλά και τις προτάσεις του. Μάλιστα στον ίδιο άρεσε τόσο αυτή η διαδικασία, που ανέβασε και σχετικό

post στα social media.

Πιο αναλυτικά έγραψε: «Χθες στο Κερατσίνι, έκανα ό,τι πιο πολύτιμο και χρήσιμο όχι για έναν πολιτικό, αλλά για έναν άνθρωπο που πολιτεύεται. Έδωσα το μικρόφωνο στον κόσμο, άκουσα τους συμπολίτες μου, κατέγραψα τις προτάσεις τους, απάντησα στις ερωτήσεις τους. Και βγήκα πιο σοφός και πιο πλήρης. Σας παραθέτω ένα κομμάτι του διαλόγου που είχαμε. Έτσι θα συνεχίσω. Ακούγοντας την κοινωνία»

Λίγο νωρίτερα είχε δηλώσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει νέα στελέχη.

Στο Κερατσίνι βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής αλλά και να στείλει μήνυμα κατά πάντων για την επόμενη ημέρα του κόμματος.

Εκεί, απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα βάλει νέα στελέχη στο κίνημα γιατί το απαιτεί η κοινωνία, ενώ κάλεσε τους πάντες να χτίσουν μαζί του μια σύγχρονη αριστερά.

ad” data-onload=”(function E(a,c){function e(){c?p.open():p.open(“text/html”,”replace”);m?k.call(p,b):p.write(b);g.__rendered__=!0}var b=a.getAttribute(“data-contents”),g=a.contentWindow,f=g.parent,p=g.document,d=g.setTimeout;try{var k=f.parent&&f.parent.HTMLDocument&&f.parent.HTMLDocument.prototype.write}catch(q){}var m=k&&f.HTMLDocument&&f.HTMLDocument.prototype.write!==k;-1==a.offsetHeight||g.__rendered__||(g.__rendered__=!0,c?e():d(e,0))})(this,false)”>Πιο αναλυτικά είπε: «Ποτέ, ούτε στην Βουλή μέσα, δεν θα επιτρέψουμε να βαφτιστεί λάθος η αλήθεια μας από κανέναν. Δεν περιμένουμε την Κυριακή. Από τώρα θα αρχίσουμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλει και νέα στελέχη, το απαιτεί η κοινωνία. Θα τιμήσω αυτή την εντολή που πήρα.

Για να αλλάξει η χώρα μας θα πρέπει να σπάσουμε τους μηχανισμούς των συμφερόντων. Ελάτε να δείξουμε ότι η σύγχρονη αριστερά παράγει αποδοτική ανθρωποκεντρική πολιτική. Αυτό θα κάνουμε και έτσι θα κερδίσουμε 

Ήλθε η ώρα η σύγχρονη Αριστερά να σταματήσει να ασχολείται με χαζομάρες και να κερδίσει .Έχουμε ευθύνη να βρούμε τον βηματισμό μας και να κάνουμε όχι μόνο αντιπολίτευση αλλά να βρούμε πολιτικές από την βάση προς τα πάνω που θα πείθουν.

Οι εποχές έχουν αλλάξει, είμαστε στο 2023. Είπα προχθές στον ΣΕΒ ότι το κεφάλαιο είναι ένα εργαλείο για να μειώσουμε τις ανισότητες. Ο ρόλος της σύγχρονης αριστεράς είναι να ξέρει που ζούμε σε ποιον κόσμο ζούμε, και να πείσουμε ότι θα δώσουμε ευκαιρίες, στέγη και μικροπιστώσεις σε όλους και κυρίως στους νέους. Αγωνίζομαι για όλους αλλά κυρίως για τους νέους

Λένε ότι είμαι φυτευτός. Εγώ δεν έχω πόθεν έσχες να κρύψω, δεν είμαι φυτευτός, άλλοι έχουν πόθεν έσχες να κρύψουν

Πρέπει να χτίσουμε θετική πολιτική και πρέπει να προσκαλέσουμε τα νέα μέλη, ώστε να δείξουμε ότι το κόμμα δεν είναι ξινίλα αλλά αγκαλιά. Το ίδιο και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα