Γλέζος: Διαστρεβλώθηκαν οι απόψεις μου

Για διαστρέβλωση των πρόσφατων δηλώσεών του κάνει λόγο ο Μανώλης Γλέζος, διαβεβαιώνοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα, αλλά πρέπει να βελτιωθεί η εκφορά του προς τα έξω ώστε να πείθει.

Σε συνέντευξη του στην «Κ.Ε.» ανέφερε μεταξύ άλλων «Να ακούν και να κατανοούν όσα λέω και όχι να μου αποδίδουν όσα ονειρεύονται».

Ακόμα χαρακτήρισε ως μνημείο διαστρέβλωσης και πολιτικού θράσους την απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου στις πρόσφατες δηλώσεις του και υποστηρίζει ότι τέτοιες

ενέργειες γίνονται με προσφανή στόχο να πληγεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα – πρέπει να βελτιωθεί η εκφορά του προς τα έξω για να πείθει» τονίζει ο Μανώλης Γλέζος στην «Κ.Ε» εξηγώντας ότι διαστρεβλώθηκαν οι πρόσφατες δηλώσεις του. Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς τάσσεται υπέρ της απλής αναλογικής, επισημαίνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση θα προωθήσει άμεσα την εφαρμογή της.

Διαβεβαιώνει επίσης ότι εάν ο ΣΥΡΙΖΑ έρθει πρώτο κόμμα θα προωθήσει την απλή αναλογική ως πάγιο εκλογικό σύστημα και σημειώνει ότι «κανείς εχέφρων πατριώτης δεν θα αρνηθεί τη συνεργασία»προκειμένου να ψηφιστεί η απλή αναλογική.

Keywords
Τυχαία Θέματα