Γαλάζιο “αντάρτικο” κατά Στουρνάρα για το πετρέλαιο θέρμανσης

Μία επιστολή προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα απέστειλαν οκτώ βουλευτές της ΝΔ, αναφορικά με το πετρέλαιο θέρμανσης. Οι βουλευτές κάνουν λόγο για καταβαράθρωση της αγοράς καυσίμων και παταγώδη αποτυχία του συστήματος των επιδομάτων θέρμανσης και καλούν τον κ. Στουρνάρα

να διαπραγματευτεί με τους εκπροσώπους των δανειστών την επαναφορά της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης στα προ της εξίσωσης του ΕΦΚ επίπεδα.

Oι οκτώ βουλευτές επισημαίνουν πως η συντριπτική πλειοψηφία των νοικοκυριών, έχει περιέλθει σε πλήρη αδυναμία αγοράς πετρελαίου «αν και από μέρα σε μέρα ενσκήπτει ο χειμώνας», συμπληρώνοντας ότι η αποτυχία της υιοθέτησης του επιδόματος θέρμανσης αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ελάχιστα νοικοκυριά έχουν υποβάλει τη σχετική αίτηση.

Την επιστολή υπογράφουν, εκτός του κ. Καρασμάνη, οι βουλευτές: Γ. Ορφανός, Α. Δερμεντζόπουλος, Δ. Κυριαζίδης, Γ. Κωνσταντόπουλος, Κ. Τσιάρας, Τ. Κοψαχείλης, Θ. Λεονταρίδης.

Ο υπουργός Οικονομικών αποτελεί κόκκινο πανί για πολλούς βουλευτές της ΝΔ, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που βουλευτές καταφέρονται εναντίον του.

Keywords
Τυχαία Θέματα