Γαλακτερός – Ζαμπέτογλου: Η αντίδραση για τα σχόλια που δέχτηκε η κόρη τους την Πρωτοχρονιά – «Τι να κάνω εγώ τώρα;» (video)

Η αλλαγή του χρόνου στο κέντρο της Αθήνας με την αντίστροφη μέτρηση από τον νέο δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα συνδυάστηκε με ένα περιστατικό που προκάλεσε μαζικές αντιδράσεις.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Δούκας ανέβηκε στη σκηνή με την κόρη του Νάσου Γαλακτερού και της Νάνσυς Ζαμπέτογλου, Σοφία Γαλακτερού, σε μια κίνηση συμβολισμού για το νέο έτος.

Ενώ, λοιπόν, στο κοινό πολλοί ήταν αυτοί που κρατούσαν παλαιστινιακές σημαίες σε ένδειξη αλληλεγγύης, το twitter γέμισε

με χυδαία ρατσιστικά σχόλια για το κοριτσάκι επειδή σε κάποιους δεν έμοιαζε με Ελληνίδα.

Μάλιστα από τη μία υπήρχαν τα αισχρά ρατσιστικά σχόλια και από την άλλη έγινε λόγος για κίνηση υψηλού συμβολισμού από τον νέο δήμαρχο, να ανέβει στη σκηνή θεωρητικά με ένα παιδί παλαιστινιακής καταγωγής.

Σίγουρα τίποτα από τα δύο δεν ίσχυε εν τέλει και το κοριτσάκι ήταν η κόρη της παρουσιάστριας της ΕΡΤ και του πρώην μπασκετμπολίστα.

Η αντίδραση Γαλακτερού και Ζαμπέτογλου

Ο Νάσος Γαλακτερός  μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, δίχως να θέλει να δώσει κάποια συνέχεια σε ότι συνέβη καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά: «Τι να κάνω εγώ τώρα»;

Σε επόμενη ερώτηση της δημοσιογράφου, ο ίδιος απάντησε: Έχω να σας πω καλή χρονιά, να περνάτε καλά και να έχετε πάντα υγεία».

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, μέχρι στιγμής, έχει επιλέξει να μην αναφερθεί στο θέμα μέσα από την εκπομπή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα