Φρίκη στη Γαλλία: Βρέθηκαν περίπου 100 πτώματα γατών θαμμένα σε κήπο και μέσα σε καταψύκτη

Η υπόθεση κακοποίησης ζώων που ήρθε στο φως της δημοσιότητας έχει συγκλονίσει τη Γαλλία: Πάνω από 100 νεκρές γάτες εντοπίστηκαν σε καταψύκτη και θαμμένες σε κήπο σπιτιού, στη Νότια Γαλλία.

Η ομάδα προστασίας ζώων ΑΕRA αποκάλεσε την οικία ως «σπίτι του τρόμου» μετά τη φρικτή ανακάλυψη στη La Roquette-sur-Siagne, στη νοτιανατολική Γαλλία.

Συνολικά

110 πτώματα γατών βρέθηκαν θαμμένα στην αυλή του  σπιτιού. Συγκεκριμένα, οι 50 γάτες εντοπίστηκαν θαμμένες στον κήπο και άλλες 60 ήταν στοιβαγμένες σε έναν καταψύκτη. Η οργάνωση προστασίας ζώων, ανέφερε ότι ανακάλυψε ακόμη 38 γάτες ζωντανές αλλά με ανάγκη άμεσης φροντίδας με κάποιες να έχουν σημάδια τύφου που είναι άκρως μολυσματικός και μπορεί να αποδειχθεί θανάσιμος.

Σύμφωνα με το skynews, ένας 66χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Το France 3 Cote d-Azur πρόσθεσε ότι ο άνδρας οδηγήθηκε για ψυχιατρική αξιολόγηση.

Όπως αναφέρει το skynews, η οργάνωση λέει ότι τα άτυχα ζώα ζούσαν στη βρωμιά στο συγκεκριμένο σπίτι για πολλά χρόνια. Μάλιστα το αποκαλεί ως «το σπίτι του τρόμου», που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα βόρεια των Καννών.

Ο άνδρας έμενε σε ένα σπίτι 40 τ.μ. περίπου και είχε και δύο τροχόσπιτα στα οποία στοίβαζε τα υπάρχοντά του.

Η AEPA φέρεται να ερευνούσε τον χώρο από τον Δεκέμβριο του 2023, συλλέγοντας πληροφορίες ώσπου αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία για να ερευνήσει τους χώρους.

«Ερευνήσαμε, παρατηρήσαμε έντονες οσμές, πολλά νιαουρίσματα, οπότε καλέσαμε την αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο», είπε μέλος της ομάδας στο BFM.

Οι ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ στα Εξάρχεια με νεκρό άνδρα σε διαμέρισμα – Κρατείται ο συγκάτοικός του

Εφιάλτης στον Βόλο: Κύκλωμα 8 ατόμων ανάγκαζε 46χρονη να εκδίδεται

Σε δίκη για απόπειρα και βιασμό δύο γυναικών ο ηθοποιός Λάμπρος Φιλίππου

Ταυτοποιήθηκαν 21 άτομα για «παραγγελίες» βασανισμών σε Youtubers

Keywords
Τυχαία Θέματα