Εύη Βατίδου και Βέφα Αλεξιάδου υποψήφιες με το ίδιο κόμμα στις ευρωεκλογές

Η Εύη Βατίδου και η Βέφα Αλεξιάδου θα είναι υποψήφιες στις επερχόμενες Ευρωεκλογές του Ιουνίου με ένα κόμμα που μάλλον πολλοί δεν περιμέναν και το οποίο είναι γνωστό περισσότερο για τις ακραίες του απόψεις.

Πιο συγκεκριμένα το πρώην μοντέλο – τηλεπαρουσιάστρια και η μαγείρισσα με τις τηλεοπτικές εκπομπές συμμετέχουν στο ευρωψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ, με πρόεδρο το Φίλιππο Καμπούρη.

Μάλιστα η ανακοίνωση των υποψηφίων
συνοδεύεται με το ακραίο μήνυμα:

«Ήρθε η ώρα να ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ όλους αυτούς που εγκληματούν εις βάρος όλων εμάς των ΕΛΛΗΝΩΝ!

Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη μεγάλη ΜΑΧΗ για ΕΛΛΑΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! Σας θέλουμε μαζί μας για την Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες!».

Πάντως αν κρίνει κανείς από την πορεία προηγούμενων στελεχών του ΛΑΟΣ όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Μάκης Βορίδης και ο Κυριάκος Βελόπουλος που αποδεικνύουν καθημερινά τα ακροδεξιά εφόδια τους, οι δύο γυναίκες μπορούν να ελπίζουν και σε μια θέση στο Μαξίμου κάποια μέρα.

Ειδήσεις σήμερα:

Το Meteo «κύκλωσε» τις 3 περιοχές που θα χτυπηθούν από την κακοκαιρία – Τι θα γίνει με την Αττική

Xριστίνα Σούζη: «Πολικός αεροχείμμαρος γιοκ! Πολικές θερμοκρασίες γιοκ!» – H πρόγνωση της για τις επόμενες μέρες (video)

Αρχαιολόγος της Ολυμπίας καταγγέλλει τους διοργανωτές Αφης της Ολυμπιακής Φλόγας

Μελέτη: Τα βρήκε σκούρα με τις ερωτήσεις του Σρόιτερ για Τέμπη και υποκλοπές – «Κάποιοι θέλουν να γίνουν αρεστοί» (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα