Επιμένει και ξαναχτυπά η Μαρία Ζάγκα μετά τον σάλο: Για ποιο λόγο δεν θέλουν να μειωθεί ο φόρος στα καύσιμα;

Επανέρχεται η Μαρία Ζάγκα, υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία και πρόεδρος των βενζινοπώλων Αττικής μετά τις πρωινές της δηλώσεις περί «παρακράτους» που κερδίζει από την άρνηση της Νέας Δημοκρατίας να μειώσει τον Ε.Φ.Κ. στα καύσιμα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ALPHA RADIO η Μαρία Ζάγκα επέμεινε στην αρχική της δήλωσε ξεκαθαρίζοντας

ότι: «εγώ δεν αλλάζω τη δήλωσή μου» ενώ με άκρως σκωπτικό τρόπο, η Πρόεδρος των Βενζινοπώλων Αττικής υπενθύμισε ότι η Νέα Δημοκρατία ανήκει στη «λαϊκή δεξιά» και ότι πλέον ήρθε η ώρα να φύγουμε «από τα επιδόματα» και να «τολμήσουμε να μειώσουμε τον ειδικό φόρο κατανάλωσης».

Μάλιστα, η ίδια υπογράμμισε ότι ο κόσμος που συναντάει στην κοινωνία στηρίζει τις θέσεις της, οι οποίες, σημειωτέον, έρχονται σε αντίθεση με τις επίσημες προγραμματικές θέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη

Μαρία Ζάγκα: Για ποιο λόγο δεν θέλουν να μειωθεί ο φόρος στα καύσιμα;

«Όλα αυτά τα χρόνια, η γραμμή μου σαν συνδικαλίστρια είναι η ίδια. Είναι; Είναι. Πάντα υποστήριζα με πάθος τον καταναλωτή. Ο στόχος μου είναι να έχουμε σωστό καύσιμο σε ποιότητα ποσότητα και σε καλή τιμή. Το καύσιμο είναι ακριβό. Το 60% της τιμής είναι ειδικός φόρος αλλά και ΦΠΑ», είπε.

«Εγώ δεν αλλάζω… Το όραμά μου, με το οποίο κατεβαίνω είναι να προσπαθήσω μπω στο Ενέργειας και να κάνω δουλειά», είπε μεταξύ άλλων.

https://www.koutipandoras.gr/wp-content/uploads/2023/05/ZAGKA-PANAGIOTOPOULOS-MOSXOU-10-05-23.mp3

«Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κάνει show και φασαρία, θα βρίσκει πάντα δικαιολογίες. Δεν έχει σταματήσει να χτυπάει το κινητό μου και να μου λένε “μπράβο ρε Ζάγκα”. Από την πολιτική μας λείπει το ήθος και η συνέπεια», πρόσθεσε.

«Ήξερε το κόμμα ξέρει ποια είναι η Μαρία Ζάγκα, αφού είμαι παιδί της. Εγώ είμαι Νέα Δημοκρατία που για μένα σημαίνει «λαική δεξιά» , αλλιώς θα ήμουν στρατιωτάκι και θα πήγαινα στη Χρυσή Αυγή», σημείωσε.

Σε άλλο σημείο, τόνισε: «Αν αλλάξω το πρόσωπό μου θα με θέλατε; Δεν είμαι της κωλοτούμπας, είμαι μια γυναίκα, να σας πω, μικρασιάτισσα και έχω μάθει να υπερασπίζομαι την πατρίδα μου, η επιχείρησή μου είναι πάτριο έδαφος για μένα».

Επίσης, σημείωσε: «Έχουμε γεμίσει επιδόματα, έτσι δεν είναι; Προσπαθεί η κυβέρνηση να βοηθήσει τον κόσμο με επιδόματα, τα οποία επιδόματα η κυβέρνηση τα παίρνει από τις εισπράξεις. Από Ειδικούς Φόρους κτλ».

Είπε ακόμα: «Σαν κλάδος, το έχουμε κάνει και πρόταση: «Αν μειωθεί ο ειδικός φόρος στα καύσιμα, θα έρθει κατευθείαν στο τιμολόγιο, όπως συνέβη κάποτε με τα πετρελαιοκίνητα. Θυμάστε που ήμουν πρώτη που είπα μπράβο;» και συνέχισε: «Το παίρναμε μειωμένο το τιμολόγιο. Γιατί λοιπόν ορισμένοι κύριοι δεν θέλουν να γίνει αυτό; Να το ξανασκεφτούν».

Εν συνεχεία υποστήριξε: «Τα μηνύματα που παίρνω από τον κόσμο είναι θετικά, είναι “μπράβο που ένας τέτοιος άνθρωπος να μπει στη Βουλή”. Ο κόσμος περιμένει να μπουν νέα πρόσωπα στη Βουλή».

Keywords
Τυχαία Θέματα