Επιχείρηση εξόντωσης του πρίγκιπα Harry

Ο πρίγκιπας Harry ήταν ο βασικός στόχος των φανατικών πολεμιστών ενόσω υπηρετούσε στο Αφγανιστάν, αποκάλυψε ο υπαρχηγός των Ταλιμπάν, Qari Nasrullah. Εκείνη την εποχή είχαν πραγματευτεί πολλά σχέδια απαγωγής και δολοφονίας του νεαρού πρίγκιπα.

Η αποκάλυψη έγινε την ώρα που ο Harry βρίσκεται στο Σίδνεϊ εκπροσωπώντας τη βασίλισσα για να παρακολουθήσει την επίδειξη του πολεμικού ναυτικού στο λιμάνι της πόλης. Καθώς ο τέταρτος στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου βρίσκεται υπό ασφυκτικό προστατευτικό κλοιό, γνωστοποιείται ότι οι Ταλιμπάν εφάρμοσαν όποιο

σχέδιο είχαν στο μυαλό τους για την εξόντωσή του, χωρίς επιτυχία όμως.

Ο υπαρχηγός των Ταλιμπάν, εκτός των αποκαλύψεων έστειλε κι ένα κοινωνικό μήνυμα καθώς από τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ σκοτώνονται κυρίως παιδιά στην επαρχία Κουνάρ, ενώ στοχοποιούνται διαρκώς γαμήλιες τελετές όπου σκοτώνονται άμαχοι που διασκεδάζουν στα γλέντια.

Είναι σύνηθες μέλη της βασιλικής οικογένειας αποτελούν τους κυριότερους στόχους φανατικών όλων των ειδών και γι’ αυτό πάντα φυλάσσονται με πολύ ισχυρή δύναμη ασφαλείας σε δημόσιες εμφανίσεις τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα