Δούκας για κυβέρνηση Μητσοτάκη: Επιτέλους διέψευσε δημοσιεύματα σχετικά με την υφαρπαγή του «Αθήνα 9,84»

Μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικού δικτύου, ο νέος δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας απάντησε στον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο, όταν έσπευσε να ξεκαθαρίσει ποιο θα είναι το μέλλον του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού 9,84.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λιβάνιος θέλοντας να διαψεύσει δημοσιεύματα περί υφαρπαγής του «Αθήνα 9,84» προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Facebook, όπου διευκρινίζει πως δεν υπάρχει καμία σκέψη, ούτε πρόθεση να ιδιωτικοποιηθεί ο σταθμός σημειώνοντας πως «ο 9,84 είναι συνδεδεμένος απόλυτα

με την ιστορία του Δήμου Αθηναίων και απόλυτη ευθύνη της νέας Δημοτικής Αρχής είναι να τον διοικήσει όπως κρίνει αυτή καλύτερα.»

Η ανάρτηση του Θοδωρή Λιβάνιου:

Στη συνέχεια της διάψευσης των δημοσιευμάτων από τον γαλάζιο υπουργό, ο Χάρης Δούκας σχολίασε το εξής:

«Χαιρόμαστε που μετά από τρεις μέρες σιωπής, επιτέλους, η κυβέρνηση δημόσια και επίσημα, διέψευσε τα δημοσιεύματα σχετικά με την υφαρπαγή του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού 984, από τον Δήμο Αθηναίων».

Χαιρόμαστε που μετά από τρεις μέρες σιωπής, επιτέλους, η κυβέρνηση δημόσια και επίσημα, διέψευσε τα δημοσιεύματα σχετικά με την υφαρπαγή του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού 984, από τον Δήμο Αθηναίων.

— Haris Doukas (@h_doukas) January 5, 2024

Keywords
Τυχαία Θέματα