«Μπορώ να πω με υπερηφάνεια πως εκπλήρωσα το όνομά μου» – Ο Αντετοκούνμπο αποκάλυψε τι σημαίνει το επίθετό του (Video)

Την ιδιαίτερη σημασία πίσω από το επίθετό του, μας μαθαίνει ο αγαπημένος Γιάννης Αντετοκούνμπο, μέσα από το νέο ντοκιμαντέρ του, το οποίο δείχνει μια διαφορετική πτυχή της ιστορίας του. Αυτή τη φορά από το οδοιπορικό του στην Νιγηρία.

Εσείς ξέρατε ότι στην γλώσσα των Γιορούμπα το «Αντετοκούνμπο» σημαίνει «ο βασιλιάς που επέστρεψε από την άκρη της θάλασσας;».

«Το Αντετοκούνμπο στη γλώσσα των Γιορούμπα σημαίνει

«ο βασιλιάς που γύρισε πέρα από τις θάλασσες. Και τώρα μπορώ να πω με υπερηφάνεια πως εκπλήρωσα το όνομά μου. Πέρασα μία ολόκληρη ζωή αν θα ένιωθα την πατρίδα καταγωγής μου μου και σπίτι, αλλά τώρα πια ξέρω. Και είμαι έτοιμος να μοιραστώ αυτή την εμπειρία μαζί σας μέσω του UGO», ανέφερε σε ποστάρισμά του ο «Greek Freak», δημοσιεύοντας παράλληλα μέσω των social media το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ.

Adetokunbo is Yoruba for ”the crown has returned from overseas,” and now I can proudly say I’ve fulfilled my namesake. I’ve spent my entire life not knowing if my homeland would feel like home, but I finally know. And I’m ready to share this experience with you all through UGO,… pic.twitter.com/GX8CduC3TY

— Giannis Antetokounmpo (@Giannis_An34) January 16, 2024

Ο Έλληνας διεθνής καλαθοσφαιριστής που αγωνίζεται ως φόργουορντ για τους Μιλγουόκι Μπάκς του NBA και την Εθνική Ελλάδας είναι γνωστός για τον περισσότερο κόσμο ως Γιάννης (Giannis) καθώς το Αντετοκούνμπο είναι πολύ μεγάλο για να το προφέρουν όλοι.

Όπως μαθαίνουμε ωστόσο μέσα από το νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο “UGO: A Homecoming Story Ft. Giannis Antetokounmpo” στην Νιγηρία, το μικρό του όνομα είναι UGO (σ.σ. στα ελληνικά Ούγκο).

Με αυτό το όνομα συστήνεται στο νέο του ντοκιμαντέρ, στο οποίο παρουσιάζει στιγμές από το οδοιπορικό του «Greek Freak» από το καλοκαίρι στη Νιγηρία.

«Οι πιο πολλοί με ξέρουν με το ελληνικό μου όνομα, Γιάννης. Αλλά το νιγηριανό μου όνομα είναι Ούγκο.».
Στη δημοσιότητα το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ
του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη Νιγηρία με τίτλο «Ugo». pic.twitter.com/X36OERCewF

— Marka2‼️ (@Marka2free) January 17, 2024

Ειδήσεις σήμερα:

Κασσελάκης: Οργισμένη απάντηση σε Κούλογλου – Τι πραγματικά συνέβη με τις αφίσες Τσίπρα στην Κουμουνδούρου

Viral Έλληνας νοσηλευτής στην Ιρλανδία- «Πήρα 500 ευρώ για 12ωρη βάρδια την ημέρα των Χριστουγέννων» (video)

Λαμπάτος: Ζει με 220 ευρώ, σε υπόγειο 15τμ – «Πέρασε από το μυαλό μου να αυτοκτονήσω»

Keywords
Τυχαία Θέματα