Μπέος: Απίστευτες δικαιολογίες για το «μαϊμού» στον Τετέι – «Μπορούν να το αλλάξουν μέσω τεχνητής νοημοσύνης» (video)

Συνεχίζει να βρίσκει απίστευτες δικαιολογίες και ατάκες ο Αχιλλέας Μπέος, δίνοντας μας κάθε εβδομάδα πολλούς λόγους να γελάμε και να μην μπορούμε να πιστέψουμε ότι αυτά που λέει βγαίνουν όντως από το στόμα ενός ανθρώπου.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή τη φορά ο δήμαρχος Βόλου το έκανε στην εκδίκαση της υπόθεσης της χυδαίας ρατσιστικής επίθεσης του ιδίου στον παίκτη της Κηφισιάς, Ανδρέας Τετέι, αποκαλώντας τον «μαϊμού» στον ποδοσφαιρικό αγώνα της τοπικής ομάδας με τον Βόλο.

Ο ίδιος ο Μπέος,

αφού πρώτα υποστήριξε πάλι ότι δεν θεωρεί ρατσιστικό το «μαϊμού», μετέπειτα είπε ότι οι δημοσιογράφοι μπορούν να αλλάξουν την αλήθεια και ότι αυτό γίνεται μέσω της τεχνητής νοημοσύνης. Ναι καλά διαβάσατε.

Πιο αναλυτικά ο Αχιλλέας Μπέος επισήμανε: «“Δεν είμαι ρατσιστής. Αυτό που ειπώθηκε από τα χείλη μου δεν είχε σχέση με εθνικότητες και χρώματα. Διαμαρτυρήθηκα. Ρε τι σφυρίζεις, μαϊμού, φάουλ, μόνος του πέφτει δεν τον ακουμπάνε. Ειπώθηκε με την έννοια του κάλπικου και πήγε προς τον διαιτητή.

Να μου πείτε από που προκύπτει ότι είναι ρατσιστικό; Φέρτε επιστήμονες γλωσσολόγους. Μερικά δημοσιογραφικά σκουπίδια για να εξυπηρετήσουν επιχειρηματικά συμφέροντα και με γνωστές πρακτικές το χρησιμοποίησαν. Μέσω της τεχνικής νοημοσύνης μπορούν να αλλάξουν αυτά. Δεν λέω ότι δεν είπα τη λέξη μαϊμού.

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Τετέι ανέφερε: «Μόλις έπεσα κάτω μετά από φάουλ, όπως ήμουν στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να δω κάποιον, άκουσα από τον πάγκο. Μόνος του έπεσε η μαϊμού. Ήμουν κοντά, το άκουσα τυχαία.

Με ενόχλησε πολύ. Πήγα στον διαιτητή, του ζήτησα να κάνει κάτι.Μου είπε ότι δεν το άκουσε. Τον ρώτησα αν άκουσε κάτι ο τέταρτος, μου είπε ότι ο συνάδελφος δεν άκουσε κάτι και να συνεχίζουμε το παιχνίδι. Μετά μίλησα το παιχνίδι. Δε νιώθω ότι είμαι μαϊμού. Είμαι άνθρωπος. Το άκουσα πρώτη φορά».

View this post on Instagram

A post shared by Kifisia FC – ΠΑΕ Κηφισιά (@kifisiafc)

Ειδήσεις σήμερα:

Παλαιό Φάληρο: Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του 26χρονου δημοσιογράφου Απόστολου Φουρνατζόπουλου (video)

Τέμπη: Οργή για τον Μητροπολίτη Λάρισας που έκραξε τους συγγενείς των θυμάτων – «Μην κάνετε θόρυβο» (video)

Τραγωδία στην Πάτρα: Μητέρα βρήκε τον γιο της νεκρό στο δωμάτιό του

Σεμίνα Διγενή: Το κείμενο γροθιά στο στομάχι για τα Τέμπη – «16 ερωτήματα απαιτούν απαντήσεις»

Keywords
Τυχαία Θέματα