Αναγκάστηκε να παραιτηθεί η σύντροφος Κεδίκογλου

Τα αρνητικά σχόλια που προκάλεσε ο διορισμός της συντρόφου του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου, Αδαμαντίας Κόλλια ως μετακλητής υπαλλήλου στο πολιτικό του γραφείο την ανάγκασε να παραιτηθεί. Όπως αποκάλυψε το www.koutipandoras.gr, ο διορισμός της δημοσιεύτηκε και στη «Διαύγεια», με ημερομηνία 13/05/2013, ωστόσο η απόφαση διορισμού έχει τεθεί σε εφαρμογή από το Μάρτιο του 2013.

Ο κ. Κεδίκογλου άφησε να διαρρεύσει σε φιλικά του μέσα ενημέρωσης πως η κα Κόλλια είχε απόλυτη ανάγκη τα 700 ευρώ που έπαιρνε για να είναι στο γραφείο από το πρωί

μέχρι το βράδυ και πως η διαρροή για το διορισμό της προήλθε από εσωτερικούς αντιπάλους του εντός του Μεγάρου Μαξίμου. Η σχέση του κ. Κεδίκογλου με την κα Κόλλια έγινε γνωστή από δημοσιεύματα του κυριακάτικου Τύπου.

Να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το δεύτερο «θηλυκό» ρουσφέτι του κ. Κεδίκογλου μετά από το διορισμό γυναίκας δημοσιογράφου από το Αλιβέρι σε θέση ειδικού συμβούλου στην ΕΡΤ με μισθό 3.000 ευρώ. Η Ματίνα Ρέτσα είχε πολιτευτεί με τη ΝΔ στις τελευταίες εκλογές, μολονότι ήταν ακόμα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, και ήρθε όγδοη και καταϊδρωμένη.

Keywords
Τυχαία Θέματα