Ακραία επίθεση Μητροπολίτη σε Κασσελάκη: «Απέδειξε τι είναι τα παιδιά όταν έδειξε τον σύντροφο του μαζί με έναν σκύλο» (video)

Στην κάμερα του ΣΚΑΪ μίλησε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος  και μόνο Χρυσόστομος δεν ήταν, καθώς τα όσα ανέφερε εκτός από λόγια του 18ου αιώνα είναι και ακατανόητα στην καλύτερη, αλλά και απαράδεκτα επίσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο… σεβασμιότατος μίλησε για το θέμα της τεκνοθεσίας παιδιών από τα ομόφυλα ζευγάρια, κάνοντας ακραία επίθεση στον Στέφανο Κασσεκλακη λέγοντας το ακαταλαβίστικο ότι επειδή έχει σκύλο απέδειξε τι είναι τα παιδιά, ενώ ανέφερε ότι η ομοφυλοφιλία είναι αρρώστια και δεν πρέπει να τη μεταφέρουμε και να επιτρέψουμε στους ομοφυλόφιλους

να έχουν παιδιά.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε

«Το τι είναι τα παιδιά το απέδειξε ο κύριος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όταν έδειξε την οικογένεια του, τον σύντροφο του μαζί με έναν σκύλο. Αν εσείς νομίζετε ότι τα παιδιά μπορούν να εξομοιωθούν με τα κατοικίδια ζώα τότε βάζουμε βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας».

Για τους ομοφυλόφιλους

«Δεν θα είναι κάποιο δεκτός απ’ την εκκλησία αν κάποιος παντρευτεί ένα ομόφυλο άτομο, η εκκλησία δεν έχει ομοφυλόφιλους στις τάξεις της. Αν έχει να τους δείξετε. Απ’ την εκκλησία δεν αναγνωρίζεται ούτε αυτός που έχει κάνει πολιτικό γάμο και είναι ετεροφυλόφιλος».

Δείτε τα όσα απαράδεκτα ανέφερε ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος

Όλα αυτά μια μέρα μετά από τα απαράδεκτα λόγια και του Μητροπολίτη Συμεών

Με τσαμπουκά, ύφος και εκφράσεις που σε καμία περίπτωση δεν συνάδουν με έναν άνθρωπο της εκκλησίας, ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών τοποθετήθηκε εξερράγη για τους γάμους ομοφύλων ζευγαριών.

Ο Μητροπολίτης σε ένα απαράδεκτο ξέσπασμα τους χαρακτήρισε «ξενόφερτη πρόοδος», ξεκαθαρίζοντας ότι τόσο ο ίδιος, όσο και το ποίμνιο του «είναι συντηρητικοί» και αν γουστάρουμε…

«Αυτήν την οικογένεια στηρίζουμε κι αν κάποιος μας θεωρεί συντηρητικούς, ε ναι, τέτοια συντήρηση τη θέλουμε. Ναι, είμαστε συντηρητικοί ρε, τι θέλεις; Είμαστε συντηρητικοί. Να χαίρεσαι την πρόοδό σου. Να χαίρεσαι το σκοτάδι της προόδου σου. Είμαστε συντηρητικοί και θα μείνουμε συντηρητικοί. Ναι θέλουμε να είμαστε συντηρητικοί. Σ’ αρέσει; Κι άμα σ’ αρέσει κι άμα σου κάνει», αυτά και άλλα πολλά ανήκουστα δήλωσε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών, μιλώντας στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Ωδείου της Μητρόπολής του και συμπλήρωσε:

«Δεν τολμάει να πει κανείς μια κουβέντα. “Ομοφοβικός”. Πού το βρήκατε ρε; Πού το βρήκατε; Αμάν πια, μας έχετε τυφλώσει, με την ψευδοπρόοδό σας.

Σεβόμαστε τους πάντες αλλά απαιτούμαι και να μας σέβονται. Και να μην μας κοροϊδεύουν, φτάνει πια! Ως εδώ! Ως εδώ πια! Απαιτούμε να μας σέβονται. Απαιτούμε να μας σέβονται, να σέβονται τον πατέρα μας και τη μάνα μας. Τα μνήματα των γονέων μας. Να μάθουν να τα σέβονται επιτέλους».

Δείτε το Video:

Keywords
Τυχαία Θέματα