Aaron Taylor – Johnson: Αυτός αναμένεται να είναι ο νέος James Bond (video)

Ενάμιση χρόνο μετά, λαμβάνουν τέλος τα σενάρια σχετικά με το ποιος θα είναι ο διάδοχος του Daniel Craig, με τα διεθνή δημοσιεύματα να μεταδίδουν ότι ο ηθοποιός Aaron Taylor-Johnson θα είναι ο νέος Τζέιμς Μποντ.

Ο ηθοποιός Aaron Taylor-Johnson αναμένεται να διαδεχτεί τον Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του εμβληματικού μυστικού πράκτορα 007, Τζείμς Μποντ. Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, η επίσημη πρόταση έγινε, ο 33χρονος την αποδέχτηκε και οι υπογραφές θα πέσουν μέσα στην εβδομάδα.

Σύμφωνα πάντως με δημοσίευμα της The Sun,

ο Aaron Taylor-Johnson είναι ο νέος James Bond.

(AP Photo/Lee Jin-man)

Διάσημος για ρόλους σε ταινίες όπως το «Kick-Ass» και το «Avengers: Age Of Ultron», ο 33χρονος ηθοποιός θα υποδυθεί τον εμβληματικό Βρετανό μυστικό πράκτορα από το 1962 που ξεκίνησε η σειρά.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα επικαλούμενη πηγές από το περιβάλλον της παραγωγής του franchise, η επίσημη πρόταση από τους παραγωγούς Barbara Broccoli και Michael G. Wilson έγινε, ο 33χρονος την αποδέχτηκε και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, File)

Μια πηγή δήλωσε: «Ο Bond είναι η δουλειά του Aaron, αν επιθυμεί να την αποδεχτεί. Η επίσημη προσφορά είναι στο τραπέζι και περιμένουν να ακούσουν την απάντησή του».

Ο Aaron Taylor-Johnson απαντώντας στις φήμες ότι θα μπορούσε να είναι ο νέος James Bond ανέφερε στο «Numero»: «Το βρίσκω γοητευτικό και υπέροχο που οι άνθρωποι με βλέπουν σε αυτόν τον ρόλο. Το εκλαμβάνω ως μεγάλο κομπλιμέντο».

Ο Taylor-Johnson θα ακολουθήσει τον Sean Connery, τον George Lazenby, τον Roger Moore, τον Timothy Dalton, τον Pierce Brosnan και τον Daniel Craig στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ, εάν επιβεβαιωθεί η επιλογή του. Ο Σον Κόνερι ήταν ο πρώτος ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Μποντ στην ταινία Dr. No το 1962.

Μια πρόσφατη δημοσκόπηση έδειξε ότι ο Idris Elba εξακολουθεί να είναι η νούμερο ένα επιλογή του κοινού για τον ρόλο, παρά το γεγονός ότι είναι 51 ετών, άρα μεγάλος για υποψήφιος Bond – και έχει ήδη αποκλείσει τον εαυτό του από την υποψηφιότητα προκειμένου να επικεντρωθεί στο αστυνομικό δράμα «Luther».

Ειδήσεις σήμερα:

Αράχωβα: Αυτό είναι το άτομο που του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τον Όλιβερ (video)

Ασημακοπούλου: Απόδημος ξεσκεπάζει τα ψέματα της κυβέρνησης με ένα απίστευτο βίντεο – «Το σκάνδαλο είναι μεγαλύτερο»

Ακρίτα για Καρυστιανού: «Σηκώνει στις πλάτες της τον λυγμό και τον θυμό ενός ολοκλήρου λαού»

Κέιτ Μίντλεντον: Σάλος στα social media για τη «σωσία» – «Αν πιστεύεις ότι είναι η Kate, πρέπει να τσεκάρεις την όρασή σου…» (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα