Ζωντανός ο Μιχάλης Λεμπιδάκης – Νέο σημείωμα στην οικογένεια του επιχειρηματία

Μετά από 4 μήνες ομηρίας του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, οι απαγωγείς του, έστειλαν νέο μήνυμα στην οικογένειά του. Όπως μετέδωσε ο Alpha, οι οικονομικές απαιτήσεις τους, δεν έχουν μειωθεί καθόλου και κυμαίνονται ανάμεσα στα 50 εκατ. και τα 70 εκατ. ευρώ.

Οι συγγενείς του Μιχάλη Λεμπιδάκη έχουν κάνει σαφές ότι δεν μπορούν να συγκεντρώσουν περισσότερα από 8-10 εκατομμύρια ευρώ, αφού ναι μεν έχουν ακίνητη περιουσία, αλλά όχι τέτοια ρευστότητα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha,
οι απαγωγείς, οι οποίοι επικοινωνούν πολύ αραιά, θέλοντας να αποδείξουν ότι ο επιχειρηματίας παραμένει ζωντανός, έστειλαν στην οικογένεια του ένα ιδιόχειρο σημείωμα, το οποίο φέρεται να έγραψε ο ίδιος ο Μιχάλης Λεμπιδάκης. Σε αυτό αναφέρει ότι είναι πάρα πολύ κουρασμένος. Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ, η οικογένεια δεν είναι ακόμα σε θέση να επιβεβαιώσει ότι είναι ο δικός του γραφικός χαρακτήρας.

Η επικοινωνία με τους δράστες είχε σταματήσει στις 27 ημέρες από την απαγωγή και χρειάσθηκε να δημοσιοποιηθεί δραματική επιστολή της οικογένειας για να ανοίξει και πάλι η γραμμή της επικοινωνίας, πάντα με αραιά και σχεδόν μονολεκτικά sms.

Οι δράστες στο διάστημα των τεσσάρων μηνών της ομηρίας έχουν δώσει «απόδειξη ζωής» με βίντεο αποθηκευμένο σε usb και περίπου πριν από ένα μήνα, είχαν δώσει νέα απόδειξη με τον απαχθέντα να απαντά σε ερώτηση των συγγενών του, την απάντηση στην οποία μόνο εκείνος μπορούσε να γνωρίζει.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν δώσει και χειρόγραφο του θύματος στο οποίο για να πιστοποιείται ο χρόνος που γράφτηκε γινόταν αναφορά στην πρόσφατη απεργία των εργαζόμενων στην καθαριότητα των δήμων.

Keywords
Τυχαία Θέματα