ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΣΕΚΟΥ: 5 χρόνια μετά το σκάνδαλο…

Η αδιαφορία του Χρήστου Ζαχόπουλου για την επαγγελματική της αποκατάσταση αλλά και το τέλος της σχέσης τους ήταν οι αιτίες που ώθησαν την Εύη Τσέκου να βιντεοσκοπήσει μία ερωτική τους συνεύρεση, όπως υποστήριξε σήμερα η ίδια απολογούμενη στο Τριμελές Εφετείο για την υπόθεση της απόπειρας αυτοκτονίας του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού τον Δεκέμβριο του 2007.

Απολογούμενη η Τσέκου εμφανίστηκε μετανιωμένη ενώ είπε ότι ο Ζαχόπουλος της είχε υποσχεθεί ότι θα φροντίσει να προσληφθεί ως μόνιμη υπάλληλος στο υπουργείο Πολιτισμού. Ωστόσο, όπως είπε στο δικαστήριο όταν είδε ότι

δεν είχε επιλεγεί, αν και είχε τα προσόντα, σε διαγωνισμό για την πρόσληψη 148 υπαλλήλων αποφάσισε να πλήξει το «προφίλ του καλού οικογενειάρχη» που είχε ο γραμματέας.

Για τον εκδότη Θέμο Αναστασιάδη, υποστήριξε πως αυτός ήταν σίγουρα «ο κομιστής» του επίμαχου υλικού στο Μέγαρο Μαξίμου. «Κανείς δεν του έδωσε το δικαίωμα να διακινήσει αυτό το υλικό, να στείλει εμένα στη φυλακή και τον άλλο να αυτοκτονήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην υπόθεση πλην της Τσέκου και του εκδότη είναι κατηγορούμενος και ο εργατολόγος Χρήστος Νικολουτσόπουλος, ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί την Παρασκευή.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Keywords
Αναζητήσεις
ζαχοπουλος σκανδαλο, τσεκου ταχυδρομικο ταμιευτηριο
Τυχαία Θέματα