ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: Συμφωνία σήμερα δεν υπάρχει

“Δεν περιμένουμε σήμερα, συμφωνία” αναφέρει αναφέρει πηγή από την ελληνική διαπραγματευτική ομάδα σχετικά με τη συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου με τους εκπροσώπους των Θεσμών, που βρίσκεται σε εξέλιξη στις Βρυξέλλες. Εξηγεί ότι αυτό που γίνεται σήμερα είναι “μόνο ένα στάδιο της διαπραγμάτευσης” η οποία όπως αναφέρει δεν σταμάτησε ποτέ.

Η ίδια πηγή κατέστησε σαφές ότι προς το παρόν δεν έχει καθοριστεί το πότε θα επιστρέψουν τα κλιμάκια των Θεσμών στην Αθήνα.

Σχετικά

με το ΔΝΤ αναφέρει ότι πρέπει να αναθεωρήσει τις προβλέψεις του με βάση την υπεραπόδοση του συνόλου του 2016, καθώς το Ταμείο, βασίζει τα συμπεράσματά του στα στοιχεία που συλλέχθηκαν έως το τέλος του Νοεμβρίου.

Η ίδια πηγή επισήμανε ότι η ελληνική πλευρά προσήλθε σήμερα στο τραπέζι των συζητήσεων έχοντας ως ισχυρότερο επιχείρημα τις καλές επιδόσεις του 2016 στα δημοσιονομικά και την ανάπτυξη.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Συναντήσεις στις Βρυξέλλες με τους Πολ Τόμσεν -ΔΝΤ, Πιερ Μοσκοβισί – Κομισιόν, Κλάους Ρέγκλινγκ – ESM, Γερούν Ντάισελμπλουμ – Eurogroup και Μπενουά Κερέ – EKT, προκειμένου να συζητήσουν τις πιθανότητες άρσης του αδιεξόδου που έχει οδηγηθεί η δεύτερη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος θα έχει το απόγευμα της Παρασκευής ο υπουργός Οικονομικών Ευ.Τσακαλώτος.

Οι “5” εκπροσωπούν όλο το “φάσμα” των δανειστών αλλά και των ποικίλων απόψεων που υπάρχουν μεταξύ τους

Keywords
Τυχαία Θέματα