“Βούλιαξε” η Ρόδος – Δύο αγνοούμενοι και σοβαρές ζημιές (video)

Αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα παρασύρθηκε στον χείμαρρο της Κρεμαστής, λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης που έπληξε τη Ρόδο το απόγευμα της Παρασκευής, με αποτέλεσμα δύο επιβάτες να αγνοούνται και να αναζητούνται από την Πυροσβεστική. Ένα ακόμα αυτοκίνητο πιστεύεται ότι παρασύρθηκε και στην περιοχή Αρχάγγελος.

Η βροχόπτωση έπληξε το βόρειο τρίγωνο του νησιού, κυρίως στην περιοχή Ιαλυσός, όπου πλημμύρισαν αρκετά σπίτια και καταστήματα.

Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί τουλάχιστον 130 κλήσεις για παροχή βοήθειας και απάντληση υδάτων.

Λόγω της κακοκαιρίας υπήρξε και διακοπή ηλεκτρικού

ρεύματος και ζημιές στο οδικό δίκτυο σε αρκετές περιοχές του νησιού.

Η βροχή διήρκεσε δύο περίπου ώρες.

Τι κατέθεσε το τρίτο άτομο που βρισκόταν μαζί με τους αγνοούμενους

Συγκλονιστική είναι η κατάθεση του 30χρονου άνδρα που βρισκόταν μαζί με τους δύο αγνοούμενους στην Κρεμαστή.
Σύμφωνα με το rodiaki.gr, στην κατάθεσή του στο ΑΤ Ιαλυσού είπε ότι όλα συνέβησαν στις 16:30 όταν δοκίμασαν να διασχίσουν το σημείο του ποταμού στο οποίο το νερό φαίνονταν να ήταν χαμηλό. Σε κάποια στιγμή το όχημα άρχισε να παρασύρεται και τότε, όπως είπε, οι εκπαιδευτικοί κατάλαβαν τι θα συνέβαινε και αμέσως βγήκαν από το αυτοκίνητο. Ο ίδιος πρόλαβε και γαντζώθηκε σε ένα σημείο από τα πέδιλα της γέφυρας και κρατήθηκε εκεί μέχρι να έρθει το πρώτο πυροσβεστικό όχημα. Οι άλλοι δύο συνάδελφοί του, όμως, που επίσης βγήκαν από το αυτοκίνητο, στάθηκαν για λίγο και μετά χάθηκαν… από τα μάτια του, είπε συγκλονισμένος στους αστυνομικούς.

Original article: “Βούλιαξε” η Ρόδος – Δύο αγνοούμενοι και σοβαρές ζημιές (video).

Keywords
Τυχαία Θέματα