ΒΙΟΧΑΛΚΟ: Ράλι στις θυγατρικές του ομίλου στο ΧΑ

Ράλι καταγράφουν σήμερα οι μετοχές του ομίλου Βιοχάλκο, με την αγορά να προεξοφλεί ότι θα υπάρξουν δημόσιες προτάσεις για τις θυγατρικές του ομίλου.

Η μετοχή της Χαλκόρ σημειώνει άνοδο +15,81% στα 0,7050 ευρώ,, η μετοχή των Ελληνικών Καλωδίων κερδίζει +10,61% στα 1,46 ευρώ, η Σιδενόρ με κέρδη +8,23% στα 1,71% και η Σωλ. Κορίνθου κέρδη +8,06% στα 2,01 ευρώ.

Η Ελβάλ ενισχύεται σε ποσοστό +2,69% στα 1,91 ευρώ, ενώ η ΕΤΕΜ κερδίζει σε ποσοστό +2,81 ευρώ στην τιμή των 0,3660 ευρώ.

Την προσεχή Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου συμπληρώνονται

20 ημέρες από την ημέρα συγχώνευσης της Βιοχάλκο με τη «βελγική» Viohalco SA που είχε γίνει στις 15 Νοεμβρίου.

Η απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς τόνιζε ότι «λαμβάνοντας υπόψη τη νομοθεσία περί δημοσίων προτάσεων και με γνώμονα την προστασία των δικαιωμάτων της μειοψηφίας, σχετικά με την διασυνοριακή συγχώνευση με απορρόφηση της εισηγμένης στο ΧΑ «ΒΙΟΧΑΛΚΟ ΑΕ» από την θυγατρική της στο Βέλγιο «Viohalco SA», ότι, εφόσον ολοκληρωθεί ο εταιρικός αυτός μετασχηματισμός, η εταιρία «Viohalco SA» θα έχει την υποχρέωση να προβεί σε δημόσιες προτάσεις για τις εταιρείες του ομίλου «ΒΙΟΧΑΛΚΟ ΑΕ» των οποίων οι μετοχές είναι εισηγμένες στο Χ.Α.».

Original article: ΒΙΟΧΑΛΚΟ: Ράλι στις θυγατρικές του ομίλου στο ΧΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα