Βέμπερ (ΕΛΚ): Κύριε Τσίπρα λέτε ψέματα στους Έλληνες – Πιτέλα (Σοσιαλδημοκράτες): Δεν υπάρχει Ευρώπη χωρίς Ελλάδα

12:13 8/7/2015 - Πηγή: BankWars

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο επικεφαλής της ευρωομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), Μ. Βέμπερ, ενώ σε άλλο μήκος κύματος ο επικεφαλής των Σοσιαλδημοκρατών, Τζιάνι Πιτέλα, τόνισε ότι δεν υπάρχει Ευρώπη χωρίς Ελλάδα.

Κύριε Τσίπρα οι ακραίοι της Ευρώπης σας χειροκροτούν, κάνετε παρέα με λάθος φίλους, τόνισε

ο Βέμπερ, επιτιθέμενος στον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Δεν λέτε την αλήθεια στους Έλληνες, τον κατηγόρησε ο Βέμπερ. «Η Ευρώπη είναι κάτι παραπάνω από εθνικά δημοψηφίσματα, έχει να κάνει με συμβιβασμούς.
Θα αντιπαρατεθούμε πολιτικά με τον κ.Τσίπρα Θέλετε τη διαίρεση της Ευρώπης, εμείς αγαπάμε την Ευρώπη», τόνισε.

Ευρώπη χωρίς την Ελλάδα δεν υπάρχει, η Ελλάδα είναι ουσιαστικό κομμάτι της Ευρωζώνης, τόνισε ο επικεφαλής της ομάδας των Σοσιαλδημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Τζιάνι Πιτέλα.

Οφείλω να επισημάνω τη συνέπεια του Juncker που εργάστηκε για μια λύση στο ελληνικό ζήτημα, τόνισε ο Πιτέλα. Είμαστε αντίθετοι με όσους παίζουν το μέλλον της Ελλάδας στην Ευρώπη, πρόσθεσε.

Απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό ανέφερε: Κε Τσίπρα ως Ευρωπαίος σας λέω ότι δεν θα δεχθούμε ποτέ ένα Grexit. Κε Τσίπρα η κυβέρνηση σας πρέπει να κάνει μεταρρυθμίσεις. Πρέπει να συζητήσουμε και την αναδιάρθρωση του χρέους. Διακυβεύεται το μέλλον της Ευρώπης, μέσα στο οποίο είναι και η Ελλάδα, προειδοποίησε ο επικεφαλής των Σοσιαλδημοκρατών.

Keywords
Αναζητήσεις
βεμπερ
Τυχαία Θέματα