Βασίλης Λεβέντης: Είναι φίλος μου ο Φλαμπουράρης, με κάλεσε στο σπίτι του στη Μεσσηνία ο Σαμαράς…

Τελικά, μπορεί να μην πέτυχε να γίνει πρόσωπο της χρονιάς 2015 ο Βασίλης Λεβέντης (προηγούνται οι Βαρουφάκης, Ζωή, Ραχήλ …), αλλά κάνει το παν να γίνει πρόσωπο του 2016. Ήδη έχει ανοίξει κόντρα με το Ποτάμι, με τα λεγόμενά του πως βουλευτής τον παρότρυνε να ρίξει την κυβέρνηση, έχει πει τα καλά του λόγια για τον Α.Τσίπρα αλλά θέλοντας να τον προστατέψει του συνιστά να φύγει από την Πρωθυπουργία για να μην έχει την τύχη του Γ.Παπανδρέου

και του Α.Σαμαρά, ενώ με τον Αλέκο Φλαμπουράρη, όλο και …μιλάνε.

«Μιλάω κάθε μέρα με τον Φλαμπουράρη, είναι φίλος μου 30 χρόνια. Ποτέ δε μου ζήτησε να στηρίξω ή να ψηφίσω. Τον στήριξα στην υπόθεση «πόθεν έσχες» γιατί πιστεύω πως έχει δίκιο», δήλωσε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων στο Action 24.

Ο κ. Λεβέντης, αφού είπε πως δεν κολλάει με τον Τσίπρα ως τσόντα, επανέλαβε πως προτιμά για πρόεδρο της ΝΔ τον Βαγγέλη Μειμαράκη, τονίζοντας πως «ο Μητσοτάκης λειτουργεί ως δυναστεία. Έχουμε ξεχάσει τα μεγάλα σφάλματά του ως πρωθυπουργού».

Παράλληλα, μίλησε και για συνάντησή του με τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος, όπως είπε, του πρότεινε να τον φιλοξενήσει στο σπίτι του στη Μεσσηνία….

Keywords
Τυχαία Θέματα