ΤΣΙΠΡΑΣ: Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και μνημόνιο είναι ασύμβατες έννοιες – Παίζει με τις λέξεις η κυβέρνηση

Απάντηση στις επικρίσεις που δέχθηκε για τις αναφορές του περί «αναστολής του μνημονίου» έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας ότι «κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και μνημόνιο είναι δυο έννοιες ασύμβατες».

«Η διαρκής προσπάθεια των πολιτικών μας αντιπάλων, παίζοντας με τις λέξεις, να διαμορφώσουν αμφιβολίες για τις προθέσεις μας, είναι νομίζω άδικος

κόπος», τόνισε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην Ετήσια Οικονομική Διάσκεψη της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών.

«Όλοι σε αυτόν το τόπο», πρόσθεσε, «γνωρίζουν και καταλαβαίνουν ότι κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και μνημόνιο είναι δυο έννοιες ασύμβατες».

Ο κ. Τσίπρας σημείωσε μάλιστα ότι το μνημόνιο θα τελειώσει το ίδιο βράδυ που οι κάλπες θα δώσουν στον ΣΥΡΙΖΑ μεγάλη πλειοψηφία και ο λαός μια καθαρή εντολή για να σχηματίσει κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας.

Όπως είπε, το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για την μεταμνημονιακή εποχή περιλαμβάνει την «αντικατάσταση, με νομοθετική πρωτοβουλία στη Βουλή, του καταστροφικού μνημόνιο με ένα Εθνικό Σχέδιο για την οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική ανασυγκρότηση του τόπου».

Keywords
Τυχαία Θέματα