ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ: Αναρχικοί ανέλαβαν την ευθύνη για την βόμβα στο Παγκράτι – Απειλούν αστυνομικούς και δικαστές

Πράξη εκδίκησης αποτελεί η βομβιστική επίθεση, την περασμένη Κυριακή, στην εταιρεία ταχυμεταφορών Swift-Mail στο Παγκράτι, σύμφωνα με την προκήρυξη που ανήρτησε στο Διαδίκτυο η οργάνωση «Ατυπη Αναρχική Ομοσπονδία – Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο. Αλώβητος Πυρήνας Εκδίκησης», αναλαμβάνοντας την ευθύνη. Η οργάνωση αναφέρει ότι η επίθεση έγινε επειδή μία εργαζόμενη στην εταιρεία άνοιξε, την 1η Νοεμβρίου του 2010, παγιδευμένο δέμα, το οποίο προοριζόταν

για την πρεσβεία του Μεξικού και στη συνέχεια ειδοποίησε την αστυνομία.

«Με την μικροαστική και αστυνομική περιέργεια που την διακατείχε άνοιξε ένα δέμα το οποίο είχαν αφήσει οι σύντροφοί μας εκεί για να αποσταλεί στην πρεσβεία του Μεξικό. Η περιέργειά της οδήγησε στον τραυματισμό της. Στη συνέχεια ως γνήσια ρουφιάνα ειδοποίησε τους μπάτσους δίνωντας αναλυτική περιγραφή για το ποιός το άφησε και προς τα που κατευθύνθηκε. Εξαιτίας της ρουφιανιάς της κινητοποιήθηκαν δεκάδες μπάτσοι οι οποίοι απέκλεισαν την περιοχή και περικύκλωσαν τους συντρόφους μας με αποτέλεσμα να τους συλλάβουν» αναφέρεται στην προκήρυξη και σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη γυναίκα «ανήκει στην μαύρη λίστα του νέου αναρχικού αντάρτικου πόλης».

Η οργάνωση στοχοποιεί και τους μάρτυρες κατηγορίας στη δίκη για «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».

«Η αξιοπρέπειά μας δεν μας αφήνει ποτέ να ξεχνάμε τους ρουφιάνους. Ας καταλάβει λοιπόν το συγκεκριμένο υποκείμενο ότι αυτό ήταν απλώς ένα μήνυμα. Ένα μήνυμα με αποδέκτη όλους τους μάρτυρες κατηγορίας των δικαστηρίων της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς που θα σηκώσουν το δάκτυλο και θα ‘αναγνωρίσουν’ τους ‘ενόχους’. Ας μην ξεχνάνε ότι τουλάχιστον παλιά οι καταδότες φορούσαν κουκούλα ενώ τώρα έχουμε τα ονόματα και τις διευθύνσεις τους» δηλώνουν.

«Ας είμαστε ξεκάθαροι… Όσοι ρουφιάνοι, μπάτσοι, δικαστές και δεσμοφύλακες έχουν βλάψει ή προσβάλλει τους συντρόφους μας να ξέρουν ότι δεν θα ξεχαστούν όσος καιρός και να περάσει. Κάποια νύχτα θα δεχτούν την ανεπιθύμητη για αυτούς επίσκεψή μας με σφαίρες, με βόμβες, με σιδερογροθιές…» συνεχίζουν.

«Η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς είναι η λερναία ύδρα της νέας αναρχομηδενιστικής τάσης. Όσοι πυρήνες και να χαθούν στην μάχη, πάντοτε θα εμφανίζονται νέοι πυρήνες που θα ενισχύουν το δίκτυο της Άτυπης Αναρχικής Ομοσπονδίας (FAI) – Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο (IRF) και θα συνεχίζουν με πιο μεγάλο πάθος την χαρά της επίθεσης και της καταστροφής» αναφέρει η οργάνωση και συνεχίζει:

«Αυτή μας την ενέργεια την αφιερώνουμε ολόψυχα στα φυλακισμένα αδέρφια της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς [...] Με ληστείες, εμπρησμούς, εκτελέσεις, βόμβες, πεσίματα σε φασίστες και μπάτσους θα μας βρίσκετε μπροστά σας».

Keywords
Τυχαία Θέματα