Τραπεζικά νέα: Πως βασάνισε η HSBC έναν καταθέτη της – Απίστευτη ιστορία

Ο Αυστραλός Ρόμπερτ Λούις, προσπάθησε να κάνει ανάληψη χρημάτων από ένα ΑΤΜ στην πόλη Γουάγκα Γουάγκα της Αυστραλίας. Εντούτοις, λόγω αναβάθμισης του συστήματος ασφαλείας η συναλλαγή με την κάρτα που εκδόθηκε το 2011 στο Χονγκ Κονγκ, δεν κατέστη δυνατή. Τότε, επικοινώνησε με την τράπεζα, από όπου του είπαν πως θα πρέπει να ταξιδέψει στο υποκατάστημα

της HSBC στο Σίδνεϊ, προκειμένου να συμπληρώσει μία φόρμα αλλαγής διεύθυνσης, ώστε να λάβει μία συσκευή για ασφαλείς συναλλαγές στο ίντερνετ και να λυθούν όλα.

Αφού, λοιπόν, ο Ρόμπερτ έφτασε στο Σίδνεϊ και γύρισε στο σπίτι του, ταξιδεύοντας συνολικά δέκα ώρες, το υποκατάστημα της τράπεζας στο Χονγκ Κονγκ απέρριψε την αίτησή του, λέγοντας ότι η υπογραφή του δεν ταίριαζε με εκείνη που είχαν στο αρχείο τους! Έτσι, ο άτυχος άνδρας αναγκάστηκε να διανύσει άλλα 7.400 χιλιόμετρα και να πάει μέχρι το Χονγκ Κονγκ, για να δείξει στους τραπεζικούς υπαλλήλους το διαβατήριο και την ταυτότητά του και να πιστοποιήσει ότι είναι ο ίδιος!

Μπορεί το… πρόβλημα να λύθηκε, όμως, τώρα ο Ρόμπερτ Λούις ζητά από την τράπεζα να πληρώσει τα έξοδα του ταξιδιού του και να τον αποζημιώσει για την απίστευτη ταλαιπωρία που υπέστη. Μέχρι στιγμής, η τράπεζα έχει ζητήσει απλώς συγγνώμη για τα λάθη της κατά την επεξεργασία της αίτησής του.

Original article: Τραπεζικά νέα: Πως βασάνισε η HSBC έναν καταθέτη της – Απίστευτη ιστορία.

Keywords
Τυχαία Θέματα