Τράπεζες: Μεγάλη Τρίτη, μεγάλη κρίση! – Τελειώνουν τα λεφτά

09:39 3/7/2015 - Πηγή: BankWars

Καθόλου τυχαία, η δήλωση του Πρωθυπουργού ότι “σε 48 ώρες μετά το δημοψήφισμα θα έχουμε συμφωνία”. Ο τίτλος μάλιστα της σημερινής ΑΥΓΗΣ είναι ακόμα πιο σαφής: “Δέσμευση Τσίπρα: Συμφωνία την Τρίτη σε κάθε περίπτωση”.

Πίσω από αυτή την …πρεμούρα για τη συμφωνία, κρύβεται μια μεγάλη αλήθεια που ευτυχώς, κάποιος σοβαρός άνθρωπος την είπε στον Πρωθυπουργό και αυτός έδειξε να το καταλαβαίνει. Η αλήθεια

είναι ότι ΑΝ Η ΕΚΤ και ο “κακός” Ντράγκι δεν στειλουν με αεροπλάνα λεφτά, μετά την Τρίτη, τα ATM’s θα βγάζουν…γάργαρο νερό. Μόλις 500-600 είναι τα εκατομμύρια που υπάρχουν και κάθε μέρα, φεύγουν με τα 50 αράκια και τα 60 αράκια, πάνω από 200 εκατομμύρια!

Όσοι πιστεύουν ακόμα τις ανοησίες περί σκληρής διαπραγμάτευσης, θα απογοητευθούν. Σκληρή διαπραγμάτευση δεν γίνεται μέσα σε δυο μέρες. Θα πάμε σαν καλά …πρόβατα και θα ικετέψουμε για την τροφή μας. Δυστυχώς, αυτή είναι η αλήθεια.

Όσον αφορά στο πότε θα ανοίξουν οι τράπεζες, μην ακούτε κανένα Μπαρουφάκη. Σίγουρα κλειστές και την εβδομάδα που έρχεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα