Τράπεζα Πειραιώς: Τα Χριστούγεννα ο νέος διευθύνων σύμβουλος

Λίστα με τρεις υποψηφίους, θα εξετάσει το nomination committee της Τράπεζας Πειραιώς που αναμένεται να συνεδριάσει στις 8 Δεκεμβρίου. Αυτή τη φορά, περιθώρια για νέα αναβολή απόφασης δεν υπάρχουν πολλά, καθώς ο SSM έχει θέσει ως τελευταίο χρονικό όριο για την οριστικοποίηση της επιλογής CEO στην τράπεζα το τελευταίο

δεκαήμερο του Δεκεμβρίου.

Και δεν είναι μόνο η θέση του SSM που οδηγεί σε οριστική λύση. Είναι η ίδια η τράπεζα και τα στελέχη της που δεν μπορούν να δουλέψουν με προοπτική εξ αιτίας της διοικητικής αβεβαιότητας, είναι και η αγορά και οι επιχειρηματικοί όμιλοι που έχουν θέματα ανοιχτά στην τράπεζα και περιμένουν απαντήσεις με βάση τις κατευθύνσεις που θα δώσει ο νέος διευθύνων σύμβουλος.

Μέχρις στιγμής, δεν έχουμε “παρέλαση” ονομάτων υποψηφίων στα ΜΜΕ και αυτό οδηγεί στην εκτίμηση πως η διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί συναινετικά, με τις “αντιμαχόμενες” πλευρές να έχουν βάλει νερό στο κρασί τους, καθώς έχουν παρασκηνιακά δοθεί αμοιβαίες εξηγήσεις για θέματα που μέχρι πρόσφατα αποτελούσαν αιτά μεγάλων τριβών.

Το ποιό πρόσωπο από τα τρία της όχι και τόσο “κρυφής” λίστας, θα επιλεγεί, κανένας δεν γνωρίζει. Η αγορά πάντως “ποντάρει” μεταξύ των τριών, κάπου στο…Κέντρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα