ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Ανακοινώθηκε εθελουσία έξοδος προσωπικού

upd: Σύμφωνα με πληροφορίες του BankWars επανέρχεται άμεσα η διαδικασία εθελουσίας εξόδου του προσωπικού με τους ίδιους όρους που είχε γίνει και η προηγούμενη.

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στις 19 Δεκεμβρίου. Το πρόγραμμα θα δίνει έμφαση στις αποχωρήσεις υπαλλήλων ηλικίας άνω των 40 ετών, το 54% του προσωπικού της τράπεζας σήμερα, και κυρίως άνω των 45 ετών, όπως επίσης και στις αποχωρήσεις υπαλλήλων που εργάζονται σε περιφερειακά καταστήματα, εκτός της Αττικής και της Θεσσαλονίκης

και σε καταστήματα τα οποία πρόκειται να κλείσουν.

Οι εργαζόμενοι μπορούν να επιλέξουν είτε να πάρουν αποζημίωση και μπόνους και να αποχωρήσουν άμεσα, ή να επιλέξουν τη λύση της διετούς άδειας με αποδοχές και αποχώρησης στη συνέχεια. Η εξοικονόμηση κόστους υπολογίζεται στα 52 εκατ. ευρώ, ενώ η απόσβεση του προγράμματος υπολογίζεται στα δύο χρόνια.

Για μια διετία η τράπεζα θα καλύπτει όλες τις παροχές ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης ενώ διατηρεί μέχρι τη λήξη του το ευνοϊκό καθεστώς αποπληρωμής δανείων (στεγαστικών, καταναλωτικών κ.λπ.) και για 12 μήνες το χαμηλό επιτόκιο των πιστωτικών καρτών.

Keywords
Αναζητήσεις
εθελούσια πειραιως
Τυχαία Θέματα