Τους «Μαυρογιαλούρους» της ΝΔ καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ για την αφίσα με τα 17,7 εκατ. ευρώ – Δείτε την

Την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε η αφίσα που κυκλοφόρησε η Νέα Δημοκρατία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την οποία η Συγγρού επιχειρεί ιδιοποιηθεί την κυβερνητική απόφαση για προώθηση στην υγεία και στην παιδεία των 17,7 εκατ. ευρώ που επεστράφησαν από τις μίζες, όπως αναφέρουν τα νέα.

Στην αφίσα που κυκλοφόρησε η ΝΔ

στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυριαρχεί η φράση «Με εντολή του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά 17.700.000€ από μίζες επιστρέφουν στον ελληνικό λαό».

Πρώτος αντέδρασε ο διευθυντής επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης ο οποίος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook χαρακτήρισε κακόγουστη την αφίσα και έφτασε να κάνει λόγο για μικροκομματικές πρακτικές «Μαυρογιαλούρου»!

Εγραψε ο Δημ. Καρύδης στο facebook: «Με μια κακόγουστη αφίσα στο facebook (η οποία μοιάζει με διαφήμιση ζυμαρικών γνωστής εταιρείας) η ΝΔ επιχειρεί να καρπωθεί μικροκομματικά την μεγάλη προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση συνεργασίας και η Δικαιοσύνη να επιστραφούν στα δημόσια ταμεία χρήματα από μίζες. Δεν διστάζει να εκθέτει και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, εμφανίζοντάς τον να υιοθετεί πρακτικές Μαυρογιαλούρου. Ας μαζέψει η ηγεσία της Ν.Δ. τους ανεγκέφαλους πριν την οδηγήσουν σε πλήρη εξευτελισμό».

Το απόγευμα της Τετάρτης ο γενικός γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης επανήλθε στο θέμα και σχολίασε σκωπτικά: «Τα Ζάππεια με τα 17δις δικαιώνονται…αν προσθέσεις τρία μηδενικά στο τέλος», παραπέμποντας εμμέσως πλην σαφώς στις προεκλογικές εξαγγελίες του Αντώνη Σαμαρά

Original article: Τους «Μαυρογιαλούρους» της ΝΔ καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ για την αφίσα με τα 17,7 εκατ. ευρώ – Δείτε την.

Keywords
Τυχαία Θέματα