Τον …Κινέζο κάνει ο Άκης: Δεν ξέρω τίποτα για τις μίζες που ομολογεί ο Κάντας

15:29 4/2/2014 - Πηγή: BankWars

Σε μια από τις διακοπές της διαδικασίας κατάθεσής του ενώπιον του κλιμακίου της Ελβετικής Εισαγγελίας, ο πρώην υπουργός Αμυνας Α. Τσοχατζόπουλος είπε ερωτώμενος για όσα είπε ο Αντώνης Κάντας: “Δεν μπορούσα να το φανταστώ για έναν τόσο διακεκριμένο απόστρατο αξιωματικό της αεροπορίας, ο οποίος είχε θητεύσει και στο υπουργείο Οικονομικών και μετέπειτα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Εγω τον βρήκα εκεί.”

Σε ερώτηση για τον ισχυρισμό του Αντώνη Κάντα οτι ως αναπληρωτή

γενικό διευθυντή εξοπλισμών, τον πλησίαζαν ενδιαφερόμενοι και του έδιναν μίζες για δέκα εξοπλιστικά προγράμματα, ο Άκης Τσοχατζόπουλος είπε:

“Α, έτσι λέει; Δεν έχω πλήρη ενημέρωση για όσα είπε ο Κάντας. Εκεί που είμαι, οι εφημερίδες φτάνουν μετά από δυο μέρες. Ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει, πεφτω απο τα συννεφα. Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του και για όσα λέει”.

Ο κ.Τσοχατζόπουλος υπερτονισε μάλιστα και την ανάγκη να συνεργαστούν οι αρμόδιες αρχες με τις ελβετικές ώστε να επιστραφούν παράνομα χρήματα!

“Οι αρμόδιες αρχές της Ελλάδας και της Ελβετίας πρέπει να προχωρήσουν σε συνεργασία για να γυρίσουν στη χώρα τα παράνομα χρήματα. Είναι υποχρέωση της ελληνικής κυβέρνησης να σκιστεί να προχωρήσει τις διαδικασίες. Συνήθως γίνεται και ένα παζάρι σε αυτές τις περιπτώσεις. Πρέπει να συνεχιστεί η σοβαρή προσπάθεια να επιστραφούν τα παράνομα λεφτά που έχουν έλληνες στην Ελβετία. Βέβαια άρση απορρήτου δεν πρόκειται να γίνει. Αυτοί έτσι δουλεύουν εκει.

Σχετικά με τη στάση της ελληνικής δικαιοσύνης απέναντι στην συζυγό του Βίκυ Σταμάτη και την κόρη του Αρετή, είπε: “Απάνθρωπη συμπεριφορά. Τις τελευταίες δέκα ημέρες η Βίκυ είναι στο Δρομοκαιτειο και είναι χάλια. Και η Αρετή μεταφέρθηκε στη Θήβα”.

Original article: Τον …Κινέζο κάνει ο Άκης: Δεν ξέρω τίποτα για τις μίζες που ομολογεί ο Κάντας.

Keywords
Τυχαία Θέματα