Το “Ποτάμι” φεύγει σήμερα από το ΚΙΝΑΛ, ανοίγουν …σαμπάνιες στο ΠΑΣΟΚ

09:30 1/7/2018 - Πηγή: BankWars

Έτοιμο για αποχώρηση το ΠΟΤΑΜΙ από το Κίνημα Αλλαγής τρεις μόλις μήνες μετά το ιδρυτικό συνέδριο του νέου πολιτικού φορέα και στη Χαριλάου Τρικούπη, οι περισσότεροι, ανοίγουν …σαμπάνιες.

Στη σημερινή συνεδρίαση των Αντιπροσώπων του ΠΟΤΑΜΙΟΥ αναμένεται να αποφασιστεί η αποχώρηση και η πραγματοποίηση συνεδρίου το φθινόπωρο για να καθοριστούν τα επόμενα βήματα. Ο Σταύρος Θεοδωράκης σε ανοιχτή ομιλία το απόγευμα θα ανακοινώσει και την απόφαση.

Σύμφωνα με όσα λένε συνεργάτες του, στόχος είναι να καταδειχθεί η αυτονομία του Ποταμιού (ούτε προς την ΝΔ ούτε προς

τον ΣΥΡΙΖΑ) και να συνδεθεί η αποχώρηση από το ΚΙΝΑΛ με το συνολικό πλαίσιο λειτουργίας και διαμόρφωσης της πολιτικής και της στρατηγικής, και όχι αποκλειστικά με τις θέσεις που πήρε το ΠΟΤΑΜΙ για το “Σκοπιανό”.

Στην εναπομείνασα κοινοβουλευτική ομάδα, οι κ. Ψαρριανός-Αμυράς κοιτάζουν προς τη ΝΔ, ενώ ο κ. Δανέλλης τάσσεται υπέρ της συνεννόησης με τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς φιγουράρει πρώτος – πρώτος σε εκδηλώσεις του κυβερνώντος κόμματος.

Η κίνηση “Μπροστά”, με την Αθηνά Δρέττα και τον Παναγιώτη Καρκατσούλης, επιμένουν στην συμπόρευση με το ΚΙΝΑΛ.

Αν στη Χ.Τρικούπη υπάρχει ένα πρόβλημα από τις εξελίξεις, αυτό δεν είναι οι ψήφοι που θα χαθούν, καθώς το ΠΟΤΑΜΙ δημοσκοπικά…δεν υφίσταται, όσο το ποιοι οδήγησαν σε αυτό τον “γάμο” που μόνο προβλήματα δημιούργησε στο (πρώην) ΠΑΣΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα