Το κλάμπ της Ουάσιγκτον αποφασίζει για το χρέος

15:03 9/4/2016 - Πηγή: BankWars

Με τίτλο: “Το κλαμπ της Ουάσιγκτον αποφασίζει για το χρέος” κυκλοφορεί αύριο η Realnews, η οποία δημοσιεύει ρεπορτάζ για “κρίσιμη σύσκεψη στο περιθώριο της Συνόδου του ΔΝΤ”.

Όπως επισημαίνει η εφημερίδα, “Λαγκάρντ, Ντράγκι, Γιούνκερ, Ντάισελμπλουμ, Σόιμπλε και Σαπέν συζητούν στις 15-17 Απριλίου, στην έδρα του Tαμείου, για το ελληνικό ζήτημα. Η Realnews αποκαλύπτει ολόκληρο το σχέδιο της Αθήνας, που θα καταθέσει στη συνεδρίαση ο Ευκλείδης

Τσακαλώτος, ενώ σημειώνει ότι “Μέρκελ και Λαγκάρντ ζητούν να συνδεθεί η αναδιάρθρωση με διαρκές μνημόνιο”. Επίσης η εφημερίδα δημοσιεύει πληροφορίες ότι “η κυβέρνηση προγραμματίζει σύσκεψη πολιτικών αρχηγών για το χρέος”.

Στο κύριο άρθρο της εφημερίδας ο Νίκος Χατζηνικολάου επισημαίνει: “Φτάνουν τα λόγια” και γράφει: “Να κάνουμε τα…αυτονόητα!”. Ο Ν. Χατζηνικολάου σημειώνει χαρακτηριστικά: “Μήπως είναι η ώρα να επικεντρωθούν οι κυβερνώντες στην υλοποίηση όσων συμφώνησαν τον περασμένο Αύγουστο, με ένα μείγμα μέτρων που δεν θα επιβαρύνει πάλι τα συνήθη υποζύγια και την ασθμαίνουσα ιδιωτική οικονομία, αλλά θα στρέφεται προς τη γενναία μείωση της κρατικής σπατάλης και την αποτελεσματική καταπολέμηση της τεράστιας φοροδιαφυγής, ώστε να αποφύγουμε έναν νέο κύκλο οικονομικής κρίσης, ακόμη χειρότερο από αυτούς που προηγήθηκαν;”

Keywords
Τυχαία Θέματα