Το ελληνικό παιχνίδι Insection αναζητά χρηματοδότηση μέσω Kickstarter

13:40 9/7/2013 - Πηγή: BankWars

To Insection, ένα παιχνίδι σχεδιασμένο από Έλληνες game developers, απευθύνεται για χρηματοδότηση μέσα από την διάσημη πλατφόρμα crowdfunding, το Kickstarter, καλώντας τους απανταχού λάτρεις των games να συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάπτυξή του.

Το Insection έχει σχεδιαστεί από την ελληνική Glasswing Studio και σύμφωνα με τους δημιουργούς του είναι ένα 4 players Co-Op Sci-Fi FPS

φέρνοντας στην μνήμη μας τις πιο συναρπαστικές στιγμές που ζήσαμε στα κλασικά Sci-Fi Shooters και στις ταινίες που αγαπήσαμε.

Το INSECTION σχεδιάζεται για περισσότερο από 1 έτος και η ανάπτυξή του έχει αρχίσει του τελευταίους 2 μήνες. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε Pre-Alpha έκδοση και εντός των επόμενων 2 μηνών θα είναι έτοιμη η Playable Alpha version.

Όλο το διάστημα του σχεδιασμού και της ανάπτυξης το INSECTION αυτοχρηματοδοτήθηκε από όλα τα μέλη της ομάδας.

H ομάδα του Insection ξεκίνησε την καμπάνια στο Kickstarter με αποκλειστικό στόχο να συγκεντρώσει το απαραίτητο κεφάλαιο για τη χρηματοδότηση της περαιτέρω ανάπτυξης του παιχνιδιού και την ενδυνάμωση της ομάδας με νέα μέλη.

Έχοντας ως στόχο τη δημιουργία ενός μοναδικού Gameplay Experience, στην περίπτωση που το INSECTION ξεπεράσει το απαιτούμενο ποσό-στόχο έχει σχεδιάσει να προσφέρει:

Νέα όπλα, χαρακτήρες και FeaturesΝέα LevelsMotion Capture για το Animation των χαρακτήρων, έτσι ώστε η κάθε τους κίνηση να μοιάζει αληθινή

Όπως γίνεται με κάθε αντίστοιχο project που χρηματοδοτείται από το κοινό μέσω της πλατφόρμας του Kickstarter έτσι και με το Inseption, ανάλογα με το ποσό που θα διαθέσει ο καθένας θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε:

In-game PET που θα ξεχωρίζει όλους τους Kickstarter BackersΠακέτο 4 αδειών για να μπορείτε να απολαύσετε το πραγματικό 4 Players Co-Op ExperienceLimited Alpha και Beta Access, καθώς και Limited early Access σε ένα μοναδικό Gameplay Mode που ονομάζεται «Competitive»To DVD Box του INSECTION, σχεδιασμένο αποκλειστικά για τους Kickstarter BackersTo Collector’s DVD Box του INSECTION, περιορισμένο και αριθμημένο

Επιπλέον, το INSECTION θα διατεθεί μέσω της πλατφόρμας του Steam και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη διαδικασία ψηφοφορίας από το κοινό. Εφόσον συγκεντρώσει συγκεκριμένο αριθμό ψήφων, το INSECTION θα μπει στο Steam Store.

Πού μπορείτε να βρείτε το Insection:

Facebook Page: www.facebook.com/insectiongame

Twitter: www.twitter.com/insectiongame

Vimeo (HQ): www.vimeo.com/insectiongame

Youtube: www.youtube.com/insectiongame

Επίσης δείτε:

Insection Official Trailer: http://vimeo.com/69471509

In-Game Screenshots/Characters/Weapons: http://www.insectiongame.com/press/PressKit02.zip

Kickstarter Rewards (Pictures and Descriptions): http://www.insectiongame.com/press/RewardsGr.zip

Της Ελένης Νάτση

Keywords
Τυχαία Θέματα