Τι θα απογίνει ο Πειραιάς χωρίς τον Τάσο Μητρόπουλο στο Δημαρχείο; Θλίψη στο λαό του λιμανιού…

00:03 2/5/2014 - Πηγή: BankWars

Στον Πειραιά που έχουν μπερδέψει τη μπάλα και τον Ολυμπιακό με την πολιτική και το Δήμο, όλα μπορεί από εδώ και πέρα να τα περιμένει κανείς. Οι συνδιασμοί του Β.Μαρινάκη (λέγε με Μώραλη) και του νυν δημάρχου Β.Μιχαλολιάκου, έχουν αποδυθεί σε έναν αγώνα για να πείσουν ποιός είναι …πιο Ολυμπιακός από τον άλλο. Το είδαμε και στα ψηφοδέλτια,

όπου φιγουράρουν, κυρίως, ονόματα με βασικό προσόν την αγάπη τους για τον Θρύλο. Έτσι που την πάνε τη δουλειά, σε λίγο, αν κανείς δεν φορά …κασκόλ του Ολυμπιακού, δε θα περνάει τα σύνορα!

Προφανώς, και οι μεν και οι δε, στους οποίους σημειωτέον υπάρχουν και άξιοι άνθρωποι, ξεχνούν ότι η χειρότερη ίσως περίοδος του Πειραιά, όταν βρώμαγε η πόλη από τα σκουπίδια, ήταν η περίοδος του επίσης “Ολυμπιακόφρονος” Παναγιώτη Φασούλα.

Φτάσαμε λοιπόν στην κατάντια, να ασχολούνται τα μέσα ενημέρωσης με τον παικταρά στην εποχή του Τάσο Μητρόπουλο, που αποχώρησε από το ψηφοδέλτιο του Μιχαλολιάκου και δεν θα πολιτευτεί! Ποιός Πειραιώτης άραγε γνωρίζει μία, έστω μία, πράξη του Τάσου Μητρόπουλου με την ιδιότητά του ως δημοτικού συμβούλου στην προηγούμενη τετραετία; Αρκεί κάποιος να κλωτσάει καλά τη μπάλα για να ασχοληθεί με τα μυριάδες προβλήματα μιας πόλης;

Ο Τ.Μητρόπουλος, το μόνο που έκανε τα τελευταία χρόνια ήταν να ασχολείται με το ενεχυροδανειστήριο που μαζί με την σύζυγό του Νένα Χρονοπούλου είχε ανοίξει στην Καλαμάτα και το οποίο κάποια …καλόπαιδα, του το τίναξαν στον αέρα τον Νοέμβριο του 2013.

Και για να τελειώνουμε με το θέατρο που παίζεται στο λιμάνι: Υπάρχουν μεγάλα, πολύ μεγάλα συμφέροντα, ένα από τα οποία είναι η διαχείριση της μπίζνας των σκουπιδιών. Μιάς μπίζνας, που ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΡΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, όπου και εκεί γίνεται…ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ για να ανατραπούν οι ισορροπίες και να πάνε ΟΛΟΙ ΠΑΚΕΤΟ με τον Πειραιά και την Ολυμπιακάρα.

Αυτή είναι η αλήθεια και όλα τα άλλα είναι φούμαρα για ηλίθιους ψηφοφόρους.

Original article: Τι θα απογίνει ο Πειραιάς χωρίς τον Τάσο Μητρόπουλο στο Δημαρχείο; Θλίψη στο λαό του λιμανιού….

Keywords
Τυχαία Θέματα