Τι σκέπτεται η κυβέρνηση για το Πρωτάθλημα μετά την “εισβολή” Σαββίδη

«Πρώτη φορά η απειλή για Grexit προέρχεται από συμπεριφορές ανθρώπων του ποδοσφαίρου. Εάν δεν σοβαρευθούν οι φορείς του ποδοσφαίρου είμαστε πολύ κοντά στο Grexit» τόνισε ο υφυπουργός Πολιτισμού Γιώργος Βασιλειάδης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, επισημαίνοντας πως «Δεν μάσησε τα λόγια της η ΦΙΦΑ. Έως εδώ, δεν πάει άλλο».

Ο. κ. Βασιλειάδης,

που χαρακτήρισε «σάπιο» το σύστημα δομής της ΕΠΟ ζήτησε: Αλλαγή του Πειθαρχικού Κώδικα και του καθεστώτος αδειοδότησης των ομάδων, όπου θα υπάρχει η πρόβλεψη ότι ομάδα υπότροπη για επεισόδια θα υποβιβάζεται.

Ο κ.Βασιλειάδης τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξει αλλαγή στους κανόνες ασφαλείας για το ποιος έχει την ευθύνη σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα επισημαίνοντας πως από την πόρτα του γηπέδου και μέσα την αποκλειστική ευθύνη θα την έχουν οι ΠΑΕ.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΦΙΛΗ ΓΙΑ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ

Η πρόταση του Νίκου Φίλη να θεσπιστεί ασυμβίβαστο ανάμεσα σε ιδιοκτήτες ΜΜΕ και ιδιοκτήτες αθλητικών ομάδων δεν φαίνεται να αποκλείεται, αν και από το κυβερνητικό στρατόπεδο κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους γύρω από τις συζητήσεις που γίνονται. «Η κυβέρνηση συζητά όλες τις προτάσεις που κατατίθενται, τις επεξεργάζεται, αλλά θα τις σταθμίσει στο τέλος της ημέρας. Το ζητούμενο είναι να είναι συμβατές με το ευρωπαϊκό πλαίσιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα