Τι ψηφίζει ο Νικήτας Κακλαμάνης; Η μεγάλη έκπληξη που προβλέπει στις ευρωεκλογές

22:22 8/5/2014 - Πηγή: BankWars

Μιλώντας στην διαδικτυακή εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου ο Νικήτας Κακλαμάνης δήλωσε ότι δεν θα στηρίξει τον Άρη Σπηλιωτόπουλο στον δεύτερο γύρο. Για τον Καμίνη είπε ότι είναι παντελώς αποτυχημένος, ενώ όπως δήλωσε δε θα ψηφίσει ποτέ Χρυσή Αυγή. Τι μένει; Μήπως ο Σακελλαρίδης του ΣΥΡΙΖΑ;

Καλά λόγια πάντως είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος για τον περιφερειάρχη Σγουρό, ενώ για το τι θα ψηφίσει ο ίδιος στις ευρωεκλογές είπε: «Αν υπάρχει υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο της

ΝΔ που να έχει τις ίδιες απόψεις με μένα για την Ευρώπη δεν θα έχω πρόβλημα να ψηφίσω ΝΔ, Αριστερά όμως δεν ψηφίζω!»

Η πρόβλεψή του για το αποτέλεσμα: των ευρωεκλογών : «Δε νομίζω ότι τα δυο κόμματα θα είναι τσίμα – τσίμα. Εκεί επιμένω στην έκπληξη. Αν περάσει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι μόνο δυο μονάδες, αλλά δεν αποκλείω και τη ΝΔ»

Για βουλευτικές εκλογές

Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, είπε: «Είναι πολύ νωρίς για να πω αν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εθνικές εκλογές. Έχω κληθεί να συμμετάσχω στα σχήματα που δημιουργούνται στον κεντροδεξιό χώρο ενόψει βουλευτικών εκλογών. Δημιουργείται το κλίμα μέσα στο οποίο θα πάμε σε εθνικές εκλογές. Το απώτερο θα είναι τον Φεβρουάριο».

Ι

Για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Μου δίνει την εικόνα ότι δεν θέλει να κυβερνήσει. Κάθε εβδομάδα δημιουργούν ένα θέμα και σταματούν κάποιους ψηφοφόρους που είχαν αποφασίσει να τους ψηφίσουν.

Original article: Τι ψηφίζει ο Νικήτας Κακλαμάνης; Η μεγάλη έκπληξη που προβλέπει στις ευρωεκλογές.

Keywords
Τυχαία Θέματα