ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ – ΖΩΔΙΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΤΟ 2013

Για όσες και όσους πιστεύουν και διαβάζουν τα ζώδια. Και που δεν είναι λίγοι στις μέρες μας. Οι μάγισσες και οι χαρτορίχτρες, είναι … στα πάνω τους όσο η κρίση μεγαλώνει…

ΚΡΙΟΣ

Ο επαγγελματικός τομέας θα απορροφήσει μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου το 2013, φίλε Κριέ. Στο πρώτο τρίμηνο μην προχωρήσεις σε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα και προνόησε για περιστασιακές δυσκολίες, που θα εμφανιστούν το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Ουρανού από το ζώδιό σου, από τις 17 Ιουλίου

μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου. Δώσε τον καλύτερο σου εαυτό και μη βιαστείς να απογοητευτείς από ματαιώσεις σχεδίων.

Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, πρέπει να είσαι πιο μεθοδικός, οργανωμένος και ευπροσάρμοστος σε αλλαγές, που δε γίνεται να αγνοήσεις. Εκμεταλλεύσου το δεύτερο εξάμηνο του έτους, που ο Δίας από τον Καρκίνο θα τονίσει τη δημοτικότητα σου και θα σε αναγκάσει να αναθεωρήσεις τακτικές, συνήθειες, ενδεχομένως και το ίδιο το αντικείμενο της δουλειάς σου. Για να παγιωθεί μία νέα κατάσταση, πρέπει να περιμένεις μέχρι τις αρχές φθινοπώρου.

Η δημιουργικότητα πάντως δε θα σου λείψει, ούτε και η ανάλογη αμοιβή που δικαιούσαι. Γενικότερα, τα αποτελέσματα στον τομέα αυτόν θα σε ενισχύσουν ηθικά, θα περάσει όμως χρόνος γι’ αυτό, γιατί το πρώτο μισό του χρόνου είναι προπαρασκευαστικό. Αμοιβές και οφέλη θα δεις από τον Ιούνιο και μετά. Σημαντικό επίσης είναι να είσαι ειλικρινής με τους νέους συνεργάτες σου και σαφής στις αποφάσεις, που κόβουν γέφυρες συνεργασίας με το παρελθόν.

Τέλος, η κατάσταση των οικονομικών σου το 2013 δεν θα είναι και η καλύτερη, όμως θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για ανεφοδιασμό ή κάλυψη μεγάλου ποσοστού των αναγκών σου. Έστω και καθυστερημένα, λύσεις θα σου δοθούν, αρκεί οι επιδιώξεις ή απαιτήσεις σου να μην είναι παράλογες.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι πρώτοι μήνες του χρόνου αποτελούν μεταβατικό στάδιο για την πορεία των επαγγελματικών σου, αν είσαι Ταύρος. Θα είσαι σε κατάσταση αναμονής, αλλά οι φόβοι σου, με την βοήθεια που θα δεχτείς από την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τα μέσα Απριλίου μέχρι τις 9 Μαΐου, θα διαψευστούν και θα νιώσεις καλύτερα. Εξάλλου, η δυναμικότητά σου θα είναι τέτοια, που θα σου επιτρέψει να αντισταθείς σθεναρά στους κινδύνους, που θα κάνουν την εμφάνιση τους.

Με την παρουσία του Δία κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους στον Καρκίνο, θα νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια. Υπολόγισε όμως ότι ακόμη και αυτό το διάστημα θα είναι έντονο και θα σου απαγορεύσει τα τολμηρά ανοίγματα, ιδιαίτερα όσο ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον Καρκίνο, από τις 26 Ιουνίου μέχρι τις 20 Ιουλίου. Κάτι τέτοιο μπορείς να το επιχειρήσεις μόνο αν έχεις οργανώσει πολύ προσεχτικά τις κινήσεις σου και ξέρεις με ποιους έχεις να διαπραγματευτείς.

Από το φθινόπωρο και μετά, μέσα από επεισόδια και διεκδικήσεις, από τη γενικότερη αναστάτωση που θα επικρατεί και πέρα από προσωπικές προσδοκίες, θα παραμείνεις δραστήριος επαγγελματικά, με θετικά αποτελέσματα τις περισσότερες φορές. Ο τομέας των οικονομικών σου πάλι θα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος, γι’ αυτό προσπάθησε να δώσεις μία σταθερότητα με την συμπεριφορά σου, συμμάζεψε τα διάφορα μικρά μέτωπα που θα σου απορροφούν χρήματα κάθε μήνα, κόψε τις μη απαραίτητες δαπάνες και μετάθεσε τις μεγάλες προσδοκίες σου για τον επόμενο χρόνο, που το πλανητικό σκηνικό θα είναι καλύτερο για όλους!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παρά το γεγονός ότι οικονομικές δυσκολίες δε θα πάψουν να υφίστανται και το 2013, οι γενικές πλανητικές συνιστώσες που θα σε επηρεάζουν, αν είσαι Δίδυμος, θα διευκολύνουν αρκετά συχνά την επαγγελματική σου πορεία στη διάρκεια αυτού του χρόνου. Μην διστάσεις να κάνεις τις αλλαγές που σκέφτεσαι κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να ξεχάσεις κάποιες από τις συνήθειές σου και να προσαρμοστείς σε ένα νέο, αλλά περισσότερο αισιόδοξο περιβάλλον. Αξίζει τον κόπο, αρκεί να υπάρχουν οι προοπτικές του θετικού αποτελέσματος, τις οποίες θα έχεις τα εφόδια να δημιουργήσεις εσύ ο ίδιος.

Από εκεί και μετά, πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός και άλλο τόσο ευέλικτος, ιδιαίτερα μπροστά στις αντιξοότητες ή τα δυσάρεστα περιστατικά γενικότερου χαρακτήρα, που θα κάνουν την εμφάνιση τους.

Επίσης, στα μέσα του φθινοπώρου, που ο Ερμής θα κινηθεί για τελευταία φορά ανάδρομα αυτό το χρόνο, από τις 21 Οκτωβρίου μέχρι τις 10 Νοεμβρίου στο ζώδιο του Σκορπιού, να είσαι επιφυλακτικός απέναντι σε κάθε μορφή επαγγελματικής συνεργασίας, ενώ αυτό το διάστημα, οι σχέσεις σου με το επαγγελματικό σου κοινό θα είναι κάπως ετοιμόρροπες.

Στα οικονομικά σου, δεν επιτρέπονται λάθη, κακοί υπολογισμοί και επιπόλαιες επενδύσεις. Σου επιτρέπονται μόνο πρωτοβουλίες εκ του ασφαλούς και συμφωνίες, οι οποίες θα στηρίζονται σε εχέγγυα διασφάλισης των χρημάτων σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο τομέας που ευνοείται περισσότερο από κάθε άλλον το 2013 είναι ο επαγγελματικός, αγαπητέ Καρκίνε. Οι πλανήτες θα ενισχύσουν το εισόδημά σου και θα καλύψουν ανάγκες, τις οποίες έχεις μία “επιδεξιότητα” να ανακυκλώνεις, καθώς και θα προωθήσουν όνειρα που είχες κρύψει, λόγω της ανασφάλειάς σου να τα κυνηγήσεις.

Ενδεχομένως βέβαια, οι πρώτοι έξι μήνες να μην είναι οι καλύτεροι, ωστόσο με τον Δία να εισέρχεται στο ζώδιό σου, στις 26 Ιουνίου, μία καλύτερη εποχή ξεκινά για εσένα, παρά τη γενικότερη κρίση που επικρατεί. Το κύρος σου ενισχύεται σημαντικά και προωθούνται νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Δείξε αυτοπεποίθηση και σεμνότητα και μη διστάσεις να αναλάβεις επιπλέον ευθύνες, ταξινομώντας σωστά την διεκπεραίωσή τους μέσα στο χρόνο. Και αν ακόμη η θέση του Κρόνου στον Σκορπιό, επιμένει για πειθαρχημένη δράση, καλό είναι να ανοιχτείς περισσότερο κοινωνικά, για να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου, με πρόσωπα που είναι ικανά να υπερασπίσουν τα επαγγελματικά σου συμφέροντα.

Το φθινόπωρο, με τις τόσες ευθύνες που θα έχεις, κάνε τους απαραίτητους διαχωρισμούς ανάμεσα στην επαγγελματική και προσωπική σου ζωή και μην επιβαρύνεις τη μία για χάρη της άλλης ή το αντίστροφο. Στα οικονομικά σου, το διάστημα που ο Πλούτωνας θα κινείται ανάδρομα στον Αιγόκερω, από τις 12 Απριλίου μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου, οι μεταβολές δε θα λείψουν και, αν συνδυαστούν με τη μεταβλητότητα του χαρακτήρα σου, μπορεί να προκαλέσουν δυσκολίες στη διαχείριση των χρημάτων σου ή καθυστερήσεις στις εξοφλήσεις χρεών. Θα χρειαστεί λοιπόν σθένος και σταθερή οργάνωση, έτσι ώστε να απαλλαγείς από όλα τα χρεωστικά υπόλοιπα, τα οποία κατά περιόδους σε πιέζουν και ταλανίζουν το νευρικό σου σύστημα. Το φθινόπωρο που θα ακολουθήσει, θα ενισχύσει αρκετά τις προοπτικές για μία αισθητή βελτίωση των κερδών σου. Κάνε υπομονή!

ΛΕΩΝ

Στον επαγγελματικό σου τομέα θα δώσεις αρκετές μάχες μέχρι να δικαιωθείς, αν είσαι Λέων. Ιδιαίτερα το πρώτο εξάμηνο του έτους, που είναι κάπως πιο δύσκολο συγκριτικά με το δεύτερο, δείξε σύνεση και ευελιξία, διεκδίκησε τα δικαιώματά σου χωρίς πείσμα και παρασκηνιακές ενέργειες, φρόντισε να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου και μην αφήνεις να δημιουργούνται αντιθέσεις με ανθρώπους που μπορούν να σε αναχαιτίσουν ή να σε βλάψουν. Δούλεψε σκληρά και μην αφήνεις στην τύχη τυπικά ή νομικά θέματα, που αφορούν στο αντικείμενο σου.

Φαίνεται ότι αυτήν την περίοδο θα υπάρχει κάποια δυσχέρεια στη ζωή σου, είτε επειδή οι ανώτεροί σου θα σου αναθέσουν πολύ περισσότερες ευθύνες από ό,τι συνήθως, είτε γιατί εσύ θα εφαρμόσεις νέες ιδέες στη δουλειά σου. Όπως και να έχει το πράγμα, η πιο δραστήρια και παραγωγική περίοδος για εσένα θα ξεκινήσει από τον Ιούλιο και μετά, όπου θα είσαι έτοιμος να αναλάβεις σημαντικές πρωτοβουλίες. Ωστόσο, η ανάδρομη κίνηση του πλανήτης της επικοινωνίας Ερμή, από τις 26 Ιουνίου μέχρι τις 20 Ιουλίου στο ζώδιο του Καρκίνου, δεν θα σου επιτρέψει να κάνεις νέες επενδύσεις και ριψοκίνδυνες συμφωνίες.

Οι ευκαιρίες να κάνεις κάτι δικό σου ή να νιώσεις ανακουφισμένος από ευθύνες και δυσκολίες αρχίζουν από τον Αύγουστο και μετά, και υπόσχονται μία πραγματικά θετική περίοδο για την καριέρα σου. Στα οικονομικά σου, σε γενικές γραμμές τα πράγματα θα είναι βελτιωμένα. Η σοφή διαχείριση που θα κάνεις, θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις περιουσιακά στοιχεία ή, αν δεν έχεις, να αποκτήσεις κάποια φέτος! Κατά τα άλλα, νέες προτάσεις συνεργασίας, συναλλαγές ή ακόμα και ένα ταξίδι, μπορεί να σου προσφέρουν δυνατότητες για τη λύση κάποιου σημαντικού προβλήματος, που υπάρχει ήδη ή που θα αποκτήσεις εξαιτίας των νέων φιλοδοξιών σου. Λίγη σύνεση, δεν έβλαψε κανέναν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επαγγελματική σου πορεία, αν είσαι Παρθένος, παρά τη γενικότερη κρίση που επικρατεί, προβλέπεται ενδιαφέρουσα. Η παρουσία του Δία στους Διδύμους και του Ποσειδώνα στους Ιχθείς, μέχρι τις 6 Ιουνίου σε ορθή πορεία, θα τονίσει τόσο τις δημιουργικές σου δραστηριότητες, όσο και τις καλλιτεχνικές, από τις οποίες θα προκύψουν ωφέλιμα αποτελέσματα, και για το πορτοφόλι σου και για την πορεία της καριέρας σου.

Σε καλύτερους καιρούς από τους τωρινούς, αυτός ο πλανητικός συνδυασμός θα σου απέδιδε υψηλά κέρδη, τώρα όμως σε παραπέμπει περισσότερο στην προοπτική της επαγγελματικής επιβίωσης, δηλαδή περισσότερο στην συντήρηση παρά στην εξέλιξη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποκλείεται μια άνοδος. Σε μικροεμπόδια που θα κάνουν την εμφάνιση τους αυτήν την περίοδο, εσύ οφείλεις να ελιχθείς και να λειτουργήσεις με προσήλωση και προνοητικότητα, ώστε να υπερασπιστείς τα δικαιώματά σου, να υποστηρίξεις την προσφορά σου και να διασφαλίσεις τα συμφέροντά σου. Να θυμάσαι ότι έχεις τη δύναμη και μπορείς να το κάνεις!

Το διάστημα του καλοκαιριού θέλει λίγη παραπάνω προσοχή από τα συνηθισμένα, ώστε να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες που θα σου προσφέρει η νέα θέση του Δία στον Καρκίνο. Παρακολούθησε στενά τις εξελίξεις που θα συμβαίνουν γύρω σου και κατεύθυνε τις προσπάθειές σου στα σωστά κανάλια. Η λογική εδώ πρέπει να υπερτερεί του συναισθήματος. Από την άλλη, τα οικονομικά σου ζητήματα θέλουν ακόμη λίγη προσοχή! Κρίσιμης σημασίας θα αποδειχθεί η στάση που θα κρατήσεις μπροστά στους αιφνιδιασμούς που θα προκύψουν, ιδιαίτερα το δεύτερο εξάμηνο του 2013.

Ο χρόνος όμως γενικότερα θα έχει τα πάνω και τα κάτω του και θα περάσεις από διάφορες φάσεις. Θα προκύψουν ανάγκες, που δεν είχες υπολογίσει και που θα πρέπει αναγκαστικά να καλύψεις. Προσπάθησε να αποφύγεις τις βαρυσήμαντες ενέργειες και κινήσου με σύνεση και αυτοσυγκράτηση. Στο τέλος εσύ είσαι αυτός που θα βγει νικητής και όχι ο χρόνος!

ΖΥΓΟΣ

Στα επαγγελματικά σου αυτή τη χρονιά χρειάζεται να αφιερώσεις μεγάλο μερίδιο της προσοχής σου, αν είσαι Ζυγός. Ο Κρόνος σου άφησε πολύτιμη εμπειρία, οπότε μολονότι η εποχή εξακολουθεί να είναι δύσκολη, ξέρεις λίγο πολύ τι να αποφύγεις αλλά και τι να προτιμήσεις να κάνεις. Συγκεκριμένη κατεύθυνση θα πάρεις παρατηρώντας τα γεγονότα και αξιοποιώντας τις συγκυρίες.

Με την παρουσία του Ουρανού στον Κριό, σε κανονική πορεία μέχρι το καλοκαίρι, η περίοδος είναι πολλά υποσχόμενη στην διευκόλυνση ή την εύρεση σημαντικών λύσεων σε κρίσιμες ώρες. Από την άλλη, ο Δίας στους Διδύμους το ίδιο διάστημα θα σε διευκολύνει αισθητά, χαρίζοντας σου πρακτικό πνεύμα, και θα σε επιβραβεύσει για την ευστροφία και την σκληρή σου δουλειά. Αξιοποίησε την τύχη σου και μην την καταχραστείς, διεκδικώντας θέσεις συναδέλφων σου, που μπορεί να ανταγωνίζεσαι. Για όλους υπάρχει δουλειά, καλό είναι λοιπόν να ανακαλύψεις και εσύ το αντικείμενο που θα σου χαρίσει μεγαλύτερη ικανοποίηση και θα σε κάνει ευτυχισμένο.

Από το φθινόπωρο και μετά, η περίοδος είναι καλή για να αντικαταστήσεις μεθοδικά οτιδήποτε θεωρείς πλέον άχρηστο στην εργασία σου. Μην βιάζεσαι μόνο και θυμήσου ότι οι αλλαγές που γίνονται χωρίς βιασύνη και έπειτα από οργανωμένη μελέτη, είναι και αυτές που θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια και βιωσιμότητα. Η ψυχική δύναμη που κρύβεις μέσα σου δεν είναι τυχαία και θα σε οδηγήσει στους πιο κερδοφόρους δρόμους.

Στα οικονομικά, συνέχισε να είσαι προνοητικός στη διαχείριση τους και μην αμελείς τις υποχρεώσεις σου. Θετικές εξελίξεις θα έχεις μόνο αν δείξεις αυτοσυγκράτηση. Την περίοδο των εκλείψεων και ιδιαίτερα το Μάιο, απόφυγε να ρισκάρεις μεγάλα ποσά σε επενδύσεις, όσο κι αν σε διαβεβαιώνουν ότι δε θα τα χάσεις. Η επιφυλακτικότητα είναι το μοναδικό σου όπλο τέτοιες στιγμές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το 2013 αρχίζει με το πλανητικό σκηνικό έτοιμο να ανταποκριθεί στους δημιουργικούς και τολμηρούς Σκορπιούς, που είναι αποφασισμένοι να ξεχωρίσουν, αναδεικνύοντας τα ταλέντα και τη δουλειά τους. Εννοείται ότι ακόμη κι αν ανήκεις στους πιο πειθαρχημένους και σεμνούς του ζωδίου θα ευνοηθείς, αλλά θα πρέπει να πάρεις την απόφαση να εκτεθείς, χωρίς αναστολές και φόβο.

Σημαντικός σταθμός για την εργασία σου είναι το διάστημα που ο Δίας θα κινείται στους Διδύμους, κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, θέση από την οποία θα σε απαλλάξει από πολλά βάρη. Βέβαια, μπορεί να σε φορτώσει με επιπλέον δουλειά, αλλά αυτή θα είναι και πιο ευχάριστη. Από την άλλη, η παρουσία του Ουρανού στον Κριό, σε κανονική πορεία μέχρι τις 17 Ιουλίου, θα σηματοδοτήσει την αρχή μιας περιόδου, κατά την οποία θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος, για να υλοποιήσει ιδέες και να πραγματώσεις όνειρα, που μέχρι τώρα χαρακτηρίζονταν ανεδαφικά. Αν δουλέψεις με συνέπεια και εντιμότητα, θα ανταμειφθείς δεόντως. Αυτό το διάστημα θα συνάψεις νέες συνεργασίες, κάποιες εκ των οποίων θα αλλάξουν αισθητά τη ζωή σου, προς το καλύτερο φυσικά.

Στα οικονομικά τώρα, θα έχεις την τύχη με το μέρος σου και ακόμα δεν αποκλείεται να λάβεις και ένα ανεπάντεχο μεγάλο κέρδος, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να είσαι προσεχτικός στη διαχείριση του, ώστε να καταφέρεις να το διατηρήσεις στα χέρια σου. Αν είσαι συνετός, δεν πάρεις μεγάλα ρίσκα και ακολουθήσεις ένα ρεαλιστικό προϋπολογισμό, ο οποίος δεν θα βασίζεται σε υποθέσεις, αλλά στα δεδομένα που θα έχεις κατά περίσταση, θα έχεις οικονομικές απολαβές, που θα σου χαρίσουν μια σχετική άνεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για εσένα που είσαι Τοξότης, ο επαγγελματικός τομέας αυτή τη χρονιά διαφαίνεται ανθεκτικός και, σε αρκετές περιόδους, γόνιμος και παραγωγικός. Ακόμη κι αν έχεις αντικείμενο εργασίας που χρειάζεται τεράστια συνέπεια και που ομολογουμένως δεν είναι και το δυνατό σου σημείο, θα μπορέσεις να τον υπηρετήσεις πιστά και να καλύψεις έτσι τις βασικές σου ανάγκες.

Το πρώτο εξάμηνο του χρόνου, που οι πλανήτες θα σε ευνοούν περισσότερο από το δεύτερο, μπορείς να σχεδιάσεις την επαγγελματική σου ζωή πάνω σε νέες βάσεις ή να απλώσεις τα ενδιαφέροντά σου και σε κάποιο άλλο, διαφορετικό αντικείμενο από το τωρινό, με θετικές συνέπειες για την τσέπη σου. Η παραμονή του Ουρανού στον Κριό, τουλάχιστον μέχρι τα μέσα καλοκαιριού, που θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, θα σε βοηθήσει στην κατάστρωση νέων σχεδίων και θα φέρει πιο κοντά σου πρόσωπα χρήσιμα, αλλά και αντισυμβατικά, που οι απόψεις σας θα συγκλίνουν και θα οραματιστείτε μαζί ένα μέλλον πιο προοδευτικό και ελπιδοφόρο.

Από τις αρχές Αυγούστου και μετά, θα παρατηρηθεί μία ένταση στις σχέσεις με τους συναδέλφους σου, κατάσταση που θα βελτιωθεί από το Νοέμβριο και μετά. Πρόσεξε ιδιαίτερα τον τρόπο που εκφράζεις τις απόψεις σου, μην προκαλείς τις αντιδράσεις τους και κινήσου κάτω από το πρίσμα της συνεργασίας και της διπλωματικότητας. Έτσι, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τους σκοπέλους και να κρατηθείς σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Στα οικονομικά σου τώρα, πρέπει να είσαι συνετός, προνοητικός και ευέλικτος. Φέτος είναι επιτακτική ανάγκη να απαλλαγείς από τις εκκρεμότητες που έχουν συσσωρευτεί ή να τις περιορίσεις στο ελάχιστο, και προπάντων να μη δημιουργήσεις νέες, όσο κι αν έρθεις αντιμέτωπος με έκτακτες πιέσεις για δαπάνες. Αν μπορέσεις να περιορίσεις τα έξοδα σου και, όπου είναι εφικτό, να κερδίσεις πίστωση χρόνου, θα έχεις καταφέρει το επιθυμητό και δεν θα τρελαίνεσαι. Είναι γεγονός, πάντως, ότι η γενικότερη κατάσταση θα είναι έντονη και δύσκολη. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις.

Μην χάνεις το κουράγιο σου λοιπόν, πίστεψε στον εαυτό σου και περιόρισε τη γενναιοδωρία που σε χαρακτηρίζει, ώστε να μη σου γυρίσει μπούμερανγκ. Το συμφέρον σου προηγείται!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το 2013 είναι ένας πολύ σημαντικός σταθμός για την πορεία των επαγγελματικών σου, αν είσαι Αιγόκερως. Κατά τη διάρκειά του, μολονότι συχνά η τσέπη σου θα διαμαρτύρεται, εσύ θα καταφέρνεις να είσαι ένα βήμα μπροστά από πολλούς συναδέλφους σου και όχι μόνο. Ειδικά κατά τη διάρκεια του δεύτερου εξαμήνου, θα αποτελέσεις πολλές φορές εξαίρεση στον κανόνα, που θέλει τους περισσότερους να παλεύουν ακόμη σκληρότερα, για να κρατήσουν το επαγγελματικό καθεστώς απαράλλαχτο.

Μέχρι τότε όμως, επιστράτευσε τη λογική και την πρόνοια – που είναι άλλωστε τα δυνατά χαρακτηριστικά σου – για να αποφύγεις σκοπέλους και παγίδες, που θα σου φέρει η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου Κρόνου, από τις 18 Φεβρουαρίου μέχρι τις 7 Ιουλίου. Στηρίξου στις δυνάμεις σου, κινήσου διακριτικά, απομακρύνσου από ανθρώπους που αποδεδειγμένα είναι ακατάλληλοι για συνεργάτες σου και, μετά το καλοκαίρι, υιοθέτησε νέες τακτικές, τόσο στην προώθηση των συμφερόντων σου όσο και την διεκπεραίωση των βασικών σου υποχρεώσεων. Η ψυχραιμία είναι το καλύτερό σου όπλο!

Από το Σεπτέμβριο και μετά, οι προσδοκίες και τα όνειρά σου για το μέλλον της εργασίας σου θα βρουν πρόσφορο έδαφος για να καλλιεργηθούν και να ανθίσουν. Μην πιέσεις, ωστόσο, πρόσωπα και καταστάσεις και όρισε εσύ το δρόμο που θα ακολουθήσεις, ανεμπόδιστος και ανεπηρέαστος από τους γύρω σου. Τώρα, η δυναμική σου είναι ικανή να ανατρέψει όλα τα δυσμενή σενάρια και η αυτοπεποίθησή σου θα πείσει ακόμη και το πιο δύσκολο συνεργάτη, που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις.

Στα οικονομικά, ο Πλούτωνας από το ζώδιό σου και αυτή τη χρονιά, ασκεί περιορισμούς στην διαχείριση τους και σε αυτό το πλαίσιο, πρέπει να αποφύγεις σημαντικές αγοραπωλησίες ή επενδύσεις. Από το καλοκαίρι και μετά, έχεις πολλές πιθανότητες να αποκτήσεις κάποια έξτρα χρήματα, δεν είναι όμως σίγουρο ότι θα είναι αρκετά, για να καλύψεις τις εκκρεμότητες που θα έχεις δημιουργήσει. Στο χέρι σου είναι όμως μία αναβάθμιση οικονομικής φύσης. Από την αρχή μέχρι το τέλος του χρόνου, άκουσε το ένστικτο σου και μελέτησε κάθε κίνηση, που αφορά στον προϋπολογισμό σου. Έτσι θα βγεις κερδισμένος!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα επαγγελματικά σου θα σε απασχολήσουν έντονα αυτό το χρόνο, φίλε Υδροχόε, κυρίως όσον αφορά στην πορεία της καριέρας σου και όχι σε θέματα σχέσεων με συναδέλφους και προϊσταμένους. Μάλιστα, το πρώτο τρίμηνο του έτους, μπορεί να έχεις και κάποιες θετικές εξελίξεις, αν κυνηγάς μία προαγωγή, καλύτερες συνθήκες εργασίας ή μία δουλειά που να σου προσφέρει ελευθερία και καλύτερη αμοιβή.

Οι εκλείψεις του Μαΐου, μπορεί να φέρουν αλλαγές στο χώρο εργασίας ή μία πρόταση για δουλειά, που θα σε εμπνέει περισσότερο και θα επιτρέπει στη δημιουργικότητα σου να εκφραστεί απρόσκοπτα. Από το καλοκαίρι και μετά, με τον Δία πλέον να έχει μετακινηθεί στον Καρκίνο και τον Άρη να κινείται στο φιλικό για εσένα Λέων, από τις 28 Αυγούστου μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις παράλληλα με τη δουλειά σου και κάποια άλλη δραστηριότητα, που θα βελτιώσει τα οικονομικά σου.

Αυτοί οι δύο σπουδαίοι πλανήτες σχηματίζουν για εσένα ένα νέο πλαίσιο ζωής και δράσης, το οποίο μεταξύ άλλων, επηρεάζει τις μελλοντικές προοπτικές και την τύχη στον τομέα της εργασίας και της καριέρας σου γενικότερα. Μην ανησυχείς, αυτό σημαίνει ότι απλώς πρέπει να επιδείξεις εργατικότητα και μαχητικότητα, προκειμένου να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου και να μην παρασυρθείς από τα σημεία των καιρών. Ο τελευταίος μήνας του χρόνου, με τον κυβερνήτη σου να επιστρέφει σε κανονική πορεία στον Κριό, είναι πιο μεστός σε αποτελέσματα και πιο κατάλληλος για δυναμικές πρωτοβουλίες ή την παρουσία σου στην αρένα του επαγγελματικού αγώνα.

Στα οικονομικά σου, μέσα στο 2013 θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες, τόσο για την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων σου όσο και για την πραγματοποίηση αγορών ή επενδύσεων. Επένδυση μπορεί να είναι η αγορά ακινήτου, μία νέα συνεργασία εμπορικής φύσεως ή τέλος μία νέα επικερδής ενασχόληση, που θα ταιριάζει περισσότερο στις ικανότητες σου. Για να τα καταφέρεις όμως, είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να απαρνηθείς παλιές σου συνήθειες και να περιορίσεις τα έξοδα σου στο ελάχιστο δυνατό!

ΙΧΘΕΙΣ

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, ο επαγγελματικός τομέας απαιτεί να δώσεις αγώνα, καθώς το οικονομικό κλίμα θα επηρεάσει την εργασία και τα συμφέροντα σου. Ωστόσο, θα τονιστεί η δημιουργικότητα σου, ενώ νέα ενδιαφέροντα θα σε οδηγήσουν στην αναζήτηση συνεργασιών, με στόχο όχι μόνο άφθονες συγκινήσεις, αλλά και εγγυήσεις για το μέλλον.

Σίγουρα τα διαστήματα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα (22/2-17/3/2013, 26/6-20/7/2013 και 21/10-10/11/2013) θα αντιμετωπίσεις τις περισσότερες δυσκολίες με τους συνεργάτες σου, από τις οποίες όμως θα διδαχθείς, αλλά και θα εξασκήσεις την υπομονή, που δεν έχεις. Επίσης, αυτά τα διαστήματα καλό είναι να αποφύγεις κάθε είδους ξεκίνημα ή την λήψη σημαντικών αποφάσεων και φρόντισε να είσαι συνεργάσιμος, ακόμη και τα άτομα εκείνα που δεν δείχνουν να σε καταλαβαίνουν. Οι ελιγμοί σου θα είναι καθοριστικής σπουδαιότητας για την μετέπειτα εξέλιξή σου. Πάρε λοιπόν βαθιές ανάσες και επέβαλε στον εαυτό σου την ψυχραιμία. Ο πανικός είναι πάντα ο χειρότερος σύμβουλος και εξάλλου έχεις όλα τα προσόντα να διαχειριστείς αποτελεσματικά κάθε πρόκληση.

Επίσης, φρόντισε να είσαι προσεχτικός, σε περίπτωση που προκύψουν αντιθέσεις με συνεργάτες ή αντιπάλους. Πρέπει άμεσα να τους βάλεις στην θέση τους, προτού σε προλάβουν αυτοί! Σε κάθε περίπτωση, είναι στο χέρι σου να παραμείνεις ασφαλής! Το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου ο Δίας από τον Καρκίνο και ο ορθόδρομος πλέον Κρόνος από τον Σκορπιό, εκτός από έμπνευση και φαντασία, θα σου δώσουν την ευκαιρία να προωθήσεις σημαντικά τα σχέδιά σου, που θα δεις επιτέλους να υλοποιούνται. Το άγχος και η ένταση για τις δυσκολίες των οικονομικών σου υποχρεώσεων θα αρχίσει σιγά σιγά να καταλαγιάζει και θα βρεις ενδιαφέρουσες λύσεις, για να ανταπεξέλθεις. Δεν είναι βέβαιο ότι θα καταφέρεις να αποταμιεύσεις χρήματα, αλλά είναι βέβαιο ότι όσα θα κερδίσεις, θα τα επενδύσεις σωστά.

ΠΗΓΗ: MAYASTRO.GR

Keywords
αστρα, ζωδια, χρημα, ζωδια σημερα, αστρα, χρημα, νέα, μαΐου, σθεναρά, εμφάνιση, ιουνίου, σημαίνει, δραση, λύση, προσφορες, καλοκαιρι, βιωσιμότητα, δεόντως, βασεις, εκκρεμότητες, απρόσκοπτα, επηρεάζει, πηγη, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, τελος ακινητης περιουσιας, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, εξτρα, αποτελεσματα, αμοιβες, δυνατα, πλανητες, αιγοκερως, αφροδιτη, βημα, δουλεια, εργασια, ζυγος, καριερα, λεων, ονειρα, περιοδος, πλαισιο, σθενος, τοξοτης, τυχη, αγορα, αγχος, αξιζει, ανοδος, απρόσκοπτα, αυτοπεποιθηση, βιωσιμότητα, βοηθεια, γεγονοτα, γεγονος, γινεται, γινονται, δευτερο, δεόντως, διαστημα, δυναμη, δειξε, εδαφος, ευκαιρια, ειλικρινης, υπαρχει, εκκρεμότητες, ελευθερια, εμπνευση, ενδιαφεροντα, ενστικτο, εμφάνιση, εξελιξη, εξι, εξοδα, επενδυσεις, επηρεάζει, εποχη, ερμης, ετοιμο, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ιδιο, υπομονη, θυμασαι, θυμησου, κινηση, κλιμα, κρονος, λαθη, λειψει, ληψη, λύση, μαΐου, μηνες, μορφη, μπορεις, ξεκινημα, παντα, περιβαλλον, πεισμα, πιθανοτητες, πλουτωνας, πρισμα, σαφης, σιγουρο, συντηρηση, σθεναρά, σκεφτεσαι, σχεδια, ταυρος, φαντασια, φιλε, φυσικα, φθινοπωρο, φορα, χερι, χρονος, ψυχραιμια, ωρες, αφιερωσεις, ασφαλεια, δικαιωματα, δωσε, δωσεις, επεισοδια, ιδιαιτερα, ιουνίου, μελετη, μπροστα, σημαίνει, ταξιδι, θεματα, θεσεις, θετικα, χερια
Αναζητήσεις
ζωδια σημερα επαγγελματικα
Τυχαία Θέματα