Τι κάνει ο κ. Χ.Θεοχάρης; Τον …τροχονόμο εγγράφων και τον συντάκτη εγκυκλίων;

Ο κ.Χ.Θεοχάρης, μπορεί να είναι ένας άριστος επιστήμων και να έχει όλα τα τυπικά προσόντα που απαιτούνται, προκειμένου να κατέχει τη θέση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων. Αυτό όμως, δεν αρκεί σε μία χώρα όπως είναι η Ελλάδα,όπου τα κάθε λογής συμφέροντα, έχουν συνηθίσει να “παίζουν” με βάση όρους…μαφίας. Η θέση αυτή απαιτεί να έχει κανείς, πέραν των πτυχίων, προσωπικότητα πολιτικά (όχι κομματικά) ισχυρή, ώστε ο μηχανισμός να μη διαννοείται καν να “παίζει” τα όποια παιχνίδια.

Από χθες, με τη διαρροή των

στοιχείων για τους ελέγχους των εμβασμάτων των βουλευτών, ο κ.Θεοχάρης είναι έκθετος! Όχι μόνο γιατί έγινε η διαρροή πριν ελεγχθούν και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ υπάρξουν στοιχεία για τους όποιους βουλευτές, αλλά και γιατί η διαρροή “στόχευσε” βουλευτές που καμία σχέση δεν είχαν, έστω και βάσει υπονοιών. Εν ολίγοις, οι υπηρεσίες του κ.Θεοχάρη έκαναν ρόμπα ανά το Πανελλήνιο βουλευτές χωρίς στοιχεία, με αποτέλεσμα να πλήττεται και ο κοινοβουλευτισμός. Στην Ελλάδα ζούμε και όλοι γμωρίζουμε ότι είναι …καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα.

Με την ευκαιρία, αξίζει επίσης να πούμε, ότι αυτό το μπάχαλο που υπάρχει στις Εφορίες με τις συνεχείς και ατελείωτες εγκυκλίους που οι υπηρεσίες στέλνουν, δεν έχει προηγούμενο στον πλανήτη! Ουδείς γνωρίζει τι ισχύει το πρωί, αν δε δει την εγκύκλιο του…μεσονυχτίου που πέρασε. Μήπως κάποιος πρέπει να πει σε αυτές τις υπηρεσίες να κωδικοποιήσουν τις αποφάσεις; Φτάσαμε στο σημείο, κάθε Έλληνας να θέλει δύο φοροτεχνικούς συμβούλους για να μην πέσει στις παγίδες που του στήνουν.

Ο κ.Θεοχάρης, γνωρίζει ότι η θητεία του δεν λήγει με τη θητεία της παρούσης κυβέρνησης και η θέση του είναι “με βούλα” από τις Βρυξέλλες. Μήπως αυτό του δίνει το δικαίωμα να είναι …χαλαρός απέναντι στους “ποντικούς” των μηχανισμών;

ΜΕ ΜΙΑ ΕΝΟΡΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ;

Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) θα διενεργηθεί, άμεσα, προκειμένου να διαπιστωθούν οι υπαίτιοι της «διαρροής» σχετικών στοιχείων και δήθεν πληροφοριών, με τους ελέγχους των εμβασμάτων βουλευτών. Την εντολή έδωσε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης προς τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΓΓΔΕ.

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών σχετικά με τα δημοσιεύματα του Τύπου που αναφέρουν ότι βουλευτές έκαναν εμβάσματα στο εξωτερικό, τα προηγούμενα χρόνια.

BANKWARS

Original article: Τι κάνει ο κ. Χ.Θεοχάρης; Τον …τροχονόμο εγγράφων και τον συντάκτη εγκυκλίων;.

Keywords
Τυχαία Θέματα