Τι είπε στο Mega ο Πρόεδρος της διαφημιστικής Next Com που αποκάλυψε τον Τομπούλογλου

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της διαφημιστικής εταιρείας Next Com κ. Αναστάσιος – Μάριος Κιτσαράς μιλώντας το πρωί της Κυριακής στο Mega, είπε ότι αν κάνει κανείς σωστά τη δουλειά του δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. “Δεν είναι όλοι διεφθαρμένοι, υπάρχουν άνθρωποι που αντιστέκονται”.
Χαρακτήρισε τις κινήσεις του Χ.Τομπούλογλου, πρώην προέδρου του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, «τρικ» καθώς σύμφωνα με τον ίδιο δεν είναι εύκολη υπόθεση να κηρυχθεί μια εταιρεία

έκπτωτη.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο ίδιος διευκρίνισε ότι η εταιρεία που εκπροσωπεί δεν έδωσε ποτέ κανένα δικαίωμα για «απειλές» καθώς το προφίλ της είναι «καθαρό». Ο κ. Κιτσαράς τόνισε πως πλέον δεν πρέπει να αποδεχόμαστε τα πάντα, ενώ ξεκαθάρισε πως 20 χρόνια δεν έχει φοβηθεί κανέναν.

«Μας εξόργισε η στάση του Τομπούλογλου και όχι το αποτέλεσμα» ανέφερε χαρακτηριστικά. Σημείωσε πάντως ότι ανάλογα περιστατικά έχουν συμβεί στο παρελθόν σε διάφορους διαγωνισμούς, χωρίς ωστόσο η εταιρεία του να υποκύψει.

Ο κ. Αναστάσιος – Μάριος Κιτσαράς (Phd) είναι συνιδρυτής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Next Com και Next Com Holdings A.E. με συμμετοχές σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε διαφόρους κλάδους (Υπηρεσιών, Τροφίμων, Real Estate).

Με ειδίκευση στην ηγεσία (leadership), θεωρεί, ότι η επιτυχία κάθε επιχείρησης στηρίζεται στους ηγέτες της, που με τις αποφάσεις τους θα την οδηγήσουν προς το μέλλον.

Original article: Τι είπε στο Mega ο Πρόεδρος της διαφημιστικής Next Com που αποκάλυψε τον Τομπούλογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα