Τι είπε ο Γ.Παπανδρέου στην κοπή της πίτας του ΚΙΔΙΣΟ – Ποιοί πήγαν

Παρουσία αρκετών φίλων του ΚΙΔΗΣΟ ο Γιώργος Παπανδρέου έκοψε σήμερα σε Πολυχώρο στην Πειραιώς την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Οι φίλοι του κόμματος φώναξαν το σύνθημα «Παπανδρέου», ο οποίος στην ομιλία του μίλησε για «ταπείνωση και μοιρολατρία που βίωσε η ελληνική κοινωνία από τις ψεύτικες ελπίδες για σωτηρία της χώρας από την Ρωσία ή την Κίνα» αφήνοντας αιχμές για

τους χειρισμούς της κυβέρνησης κατά τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές.

Παράλληλα, ο κ.Παπανδρέου καταλόγισε ευθύνες στη Νέα Δημοκρατία και στις κυβερνήσεις που ανέλαβαν μετά το 2011 για τη διόγκωση του δημοσίου χρέους ενώ έκανε λόγο για παρουσία του κόμματός του στην επόμενη ημέρα. Κράτησε σαφείς αποστάσεις από τη ΝΔ λέγοντας ότι δεν αρκεί η συνεργασία των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων, αλλά είναι απαραίτητη η συμπόρευση των προοδευτικών δυνάμεων και η συζήτηση θα πρέπει να στοχεύει σ’ ένα πολιτικό πλαίσιο.

Μάλιστα, ο Γιώργος Παπανδρέου εμφανίστηκε θετικός στην πρόταση-πρόσκληση της Φώφης Γεννηματά, υποστηρίζοντας ότι πρέπει «να διαδραματίσουμε ρόλο για την ενότητα του ευρύτερου χώρου με προοδευτικό πρόσημο». Προσέθεσε ότι το ΚΙΔΗΣΟ θα συμβάλλει για μια προοδευτική αλλαγή στην Ελλάδα ισότιμα και χωρίς προαπαιτούμενα.

Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν αρκετά στελέχη του ΚΙΔΗΣΟ.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Γιώργος Πεταλωτής,ο Μιχάλης Καρχιμάκης, ο Φίλιππος Πετσάλνικος, ο Χάρης Καστανίδης και ο Φίλιππος Σαχινίδης. Το φλουρί έπεσε στο κομμάτι που κόπηκε προς τιμή της νέας γενιάς.

ΠΗΓΗ:iefimerida

Keywords
Αναζητήσεις
κιδησο κοπη πιτας
Τυχαία Θέματα