Τι απαντούν Β.Καπερνάρος και Θ.Τζάκρη στο ερώτημα αν θα ψηφίσουν Πρόεδρο Δημοκρατίας

Οι ανεξάρτητοι βουλευτές, Βασίλης Καπερνάρος και Θεοδώρα Τζάκρη, μίλησαν στον REAL FM, σχετικά με τη στάση τους στο θέμα της εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας.

– Ο Β.Καπερνάρος εξήγησε ότι «δεν μπορούν να μας ζητούν να πούμε τη θέση μας χωρίς να μας έχουν πει ποιος θα είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Θα έπρεπε να έχουν πει πέντε ονόματα και να πουν ποιες θα είναι οι συμπεριφορές τους γιατί αν θα έχουν συμπεριφορά

Παπούλια θα πω μεγάλο όχι».
«Πρέπει να αλλάξει το Σύνταγμα και να ξαναγίνει σεβαστό γιατί αυτή τη στιγμή το έχουν εξευτελίσει.
Δεν είναι δυνατόν να προχωρήσει η χώρα αν δεν θεμελιωθεί η εμπιστοσύνη ανάμεσα σε κράτος και πολίτες. Το κράτος θεωρεί τους πολίτες απατεώνες», πρόσθεσε.

Θεοδώρα Τζάκρη, υποστήριξε ότι «σημασία έχουν οι πολιτικές κι όχι τα πρόσωπα» και η απάντηση της για πρόεδρο της Δημοκρατίας, είναι «οπωσδήποτε όχι». «Το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ, το αίτημα της αλλαγής πολιτικής, αυτό είναι το ζητούμενο για όλους μας. Εδώ και αρκετό καιρό ταυτιζόμαστε πολιτικά, αλλά είναι άχαρο να μιλάμε τώρα γι αυτό το ζήτημα»

«Για την έξοδό μας από το ΔΝΤ ο κ. Σαμαράς ξύπνησε αργά. Θα θέλουμε να βγούμε από το μνημόνιο αλλά οι ελεγκτές θα μας κρατούν. Δεν θα βοηθήσουν τη χώρα να βγει στις αγορές» επισήμανε.

Keywords
Τυχαία Θέματα