Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο του δυόμισι ετών κοριτσιού στον «Άγιο Στυλιανό»

Εισαγγελική έρευνα διατάχθηκε για το θάνατο του κοριτσιού μόλις δυόμισι ετών το οποίο κατέληξε σήμερα το πρωί υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στο δημοτικό βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός» της Θεσσαλονίκης.

Η εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης Κυριακή Κλιάμπα παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διακριβωθεί αν στοιχειοθετούνται τα αδικήματα της έκθεσης με αποτέλεσμα τον θάνατο, της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας προς πάσα κατεύθυνση.

Στο πλαίσιο της έρευνας

που ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας, θα προσκομίστουν οι ιατρικοί φάκελοι, έγγραφα από το ίδρυμα και από το νοσοκομείο που αφορούν το παιδί, η ιατροδικαστική έκθεση, ενώ θα κληθούν να καταθέσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, το κοριτσάκι εντοπίστηκε σήμερα το πρωί χωρίς τις αισθήσεις του από τους αρμόδιους του βρεφοκομείου, οι οποίοι προσπάθησαν με ανανήψεις να το επαναφέρουν, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς τους, έξω από τον Άγιο Στυλιανό έφτασε ασθενοφόρο και κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, μαζί με περιπολικό της Αστυνομίας προκειμένου να μεταφερθεί άμεσα με «Γέφυρα Ζωής» στο εφημερεύον νοσοκομείο, ωστόσο το κοριτσάκι κατέληξε

Αξίζε να σημειωθεί ότι μία ημέρα νωρίτερα είχε διακομιστεί σε εφημερεύον νοσοκομείο για εξετάσεις αλλά πήρε εξιτήριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα