ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: 1.600 προσλήψεις σε 7 Δημόσιους οργανισμούς – Όλα τα κριτήρια και οι προϋποθέσεις

Προσλήψεις 1.600 εποχικών εργαζομένων θα πραγματοποιήσουν επτά οργανισμοί του δημοσίου τομέα, με τις ανακοινώσεις να αφορούν τον ΟΠΕΚΕΠΕ, τα ΕΛΤΑ, την ΕΥΔΑΠ, τον ΕΛΓΑ, τις «Ελληνικές Αλυκές ΑΕ», την ΔΕΗ και το Κτηματολόγιο.

Σύμφωνα με το «Εθνος Εργασία», οι προσλήψεις

αυτές αφορούν 445 επιστήμονες στον ΟΠΕΚΕΠΕ, 806 θέσεις στα ΕΛΤΑ, 120 θέσεις στην ΕΥΔΑΠ, 90 εποχικούς υπαλλήλους στον ΕΛΓΑ, 56 προσλήψεις θα γίνουν στις «Ελληνικές Αλυκές ΑΕ», και από 34 προσλήψεις θα κάνουν ΔΕΗ και Κτηματολόγιο.

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για όλους τους Οργανισμούς:

ΟΠΕΚΕΠΕ:

Οι αιτήσεις θα υποβληθούν μέχρι τις 29 ΟκτωβρίουΑφορούν 445 επιστήμονες με εξειδίκευση στον αγροτικό τομέαΤο πρόγραμμα θα διαρκέσει 7 μήνεςΤο επίδομα εργασιακής εμπειρίας, θα ανέλθει στα 4.285 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων και των κρατήσεων

Που θα κατανεμηθούν οι θέσεις:

Κεντρική Μακεδονία, 74 θέσειςΑττική, 68 θέσειςΠελοπόννησος, 66 θέσειςΔυτική Ελλάδα, 46 θέσειςΠεριφέρεια Θεσσαλίας, 37 θέσεις,Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας, 32 θέσειςΗπειρος, 29 θέσειςΔυτική Μακεδονία, 28 θέσειςΚρήτη, 20 θέσειςΣτερεά Ελλάδα 18 θέσειςΒόρειο Αιγαίο, 13 θέσειςΙόνια νησιά, 12 θέσειςΝότιο Αιγαίο, 2 θέσεις

ΕΛΤΑ

Θα γίνουν 135 εποχικές προσλήψεις, με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και πλήρους ή μερικής απασχόλησηςΟι αιτήσεις θα γίνουν μέχρι τις 21 Οκτωβρίου

Που θα γίνουν οι προσλήψεις:

70 θέσεις Διαμετακομιστών και ΔΕ Εσωτερικής εκμετάλλευσης, στο Κέντρο Διαλογής Αττικής και το Κέντρο Αεροπορικού ΤαχυδρομείουΕΛΤΑ Καπανδριτίου, Ωρωπού, Λαυρίου, θα γίνουν επτά προσλήψεις ΔιανομέωνΕΛΤΑ Σπάτων, θα γίνουν οκτώ προσλήψεις διανομέων στα καταστήματα Σπατών, Ραφήνας, Αυλώνας, Κορωπίου, Λαυρίου, Παιανίας και Μαρκοπούλου,ΕΛΤΑ Μακεδονίας Θράκης, θα γίνουν 16 προσλήψεις εποχικών θέσεων πλήρους και μερικής απασχόλησης και συγκεκριμένα 13 Διανομείς ΔΕ και τρεις υπάλληλοι ΔΕ Εσωτερικής ΕκμετάλλευσηςΕΛΤΑ Κεντρικής Μακεδονίας, εγκρίθηκαν 44 θέσεις εποχικού προσωπικού για τα ΕΛΤΑ Κεντρικής Μακεδονίας στα Καταστήματα Θεσσαλονίκης, Σερρών, Κιλκίς και Χαλκιδικής. Οι προσλήψεις αφορούν 31εργαζόμενους Εσωτερικής Εκμετάλλευσης και 13 Διανομείς.

ΔΕΗ

Στη ΔΕΗ, θα γίνουν 34 προσλήψεις εποχικών υπαλλήλων για τον ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ και τον Υδροηλεκτρικό σταθμό Πολυφύτου Κοζάνης της ΔΕΗ., Οι προσλήψεις θα γίνουν στην ΔΕΔΔΗΕ Ρόδου, στην ΥΗΣ Πολυφύτου, στην ΔΕΔΔΗΕ Δυτικής Ελλάδας και την ΔΕΔΔΗΕ Κω.

ΕΥΔΑΠ

Στην ΕΥΔΑΠ μέχρι τις 14 Οκτωβρίου θα υποβληθούν οι αιτήσεις για 120 προσλήψεις οι οποίες αφορούν:

50 θέσεις ΔΕ Καταμετρητών70 θέσεις ΥΕ Εργατών

Ελληνικές Αλυκές

Στην «Ελληνικές Αλυκές ΑΕ», θα γίνουν 56 προσλήψεις συμβασιούχων υπαλλήλων από δύο έως οκτώ μήνες, ενώ για την πλειοψηφία των θέσεων οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν απολυτήριο Λυκείου και εμπειρία στο αντικείμενο της θέσης.

ΕΛΓΑ

Στον ΕΛΓΑ, θα γίνουν 90 προσλήψεις οι οποίες αφορούν θα είναι τετράμηνες με το ηλικιακό όριο να είναι από 18-65 ετών, για τις ακόλουθες θέσεις:

ΠΕ Γεωπόνων, 83 θέσειςΠΕ Κτηνιάτρων, 7 θέσειςΠροσλήψεις στο Εθνικό Κτηματολόγιο

Οι υποψήφιοι, έχουν περιθώριο μέχρι τις 25 Οκτωβρίου για να υποβάλλουν αίτηση για μια από τις 34 συμβάσεις μισθώσεων έργου, διάρκειας 12 ή 24 μηνών. Οι θέσεις είναι οι ακόλουθες:

24 θέσεις ΠΕ Δασολόγου8 συμβάσεις ΠΕ Αγρονόμου Τοπογράφου2 συμβάσεις ΠΕ Πληροφορικής
Keywords
Τυχαία Θέματα