Θ. Πάγκαλος για ανασχηματισμό: “Μαζί τα τρώμε ακόμα, αβέρτα”!

Τα νέα πρόσωπα που μπήκαν στην κυβέρνηση μετά τον ανασχηματισμό που ανακοινώθηκε χθες, σχολίασε ο πρώην υπουργός, Θεόδωρος Πάγκαλος.

Ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε «λάθος» την δήλωση που είχε κάνει προ καιρού «μαζί τα φάγαμε». Όπως είπε, σήμερα αν το ξαναέγραφε θα ήταν «μαζί τα τρώμε» και πρόσθεσε «βέβαια

τα τρώμε ακόμα, αβέρτα. Και το ξέρει όλος ο λαός».

Επιπλέον χαρακτήρισε αξιόλογη την επιλογή του Γκ. Χαρδούβελη και του αναγνώρισε ικανότητα να κυκλοφορήσει σε διεθνείς χώρους.

Για τον Ανδρέα Λοβέρδο, ανέφερε πως έχει μακρά διαδρομή και έχει κάνει σημαντικές μεταρρυθμίσεις στο υπουργείο Εργασίας αλλά «είναι μάλλον ένας πολιτικός παλαιάς και δοκιμασμένης εμβέλειας».

Αναφορικά με τον Αργύρη Ντινόπουλο, ο κ. Πάγκαλος είπε πως είναι πολιτικά πάρα πολύ δραστήριος και ήρθε η ώρα να εφαρμόσει αυτά που ξέρει.

«Είναι πολύ καλός άνθρωπος», είπε για το νέο υπουργό Υγείας, Μ. Βορίδη. Τον χαρκατήρισε πάντως απαράδεκτα ευέλικτο και τον κατηγόρησε πως πήγαινε «με το λαό».

Αναφορικά με τις εξελίξεις στη ΔΗΜΑΡ, ο κ. Πάγκαλος εξέφρασε την απορία του, που στελέχη της ΔΗΜΑΡ «κάθονται και ακούν» το Φώτη Κουβέλη ο οποίος παραιτείται και μετά αγωνίζεται να μη γίνει δεκτή η παραίτησή του. Χαρακτήρισε τη ΔΗΜΑΡ υπόθεση που έχει λήξει και κάλεσε τα στελέχη του κόμματος να συμμετάσχουν σε μια γενικότερη προσπάθεια ανασυγκρότησης του χώρου.

Original article: Θ. Πάγκαλος για ανασχηματισμό: “Μαζί τα τρώμε ακόμα, αβέρτα”!.

Keywords
Τυχαία Θέματα