Θ. Μεγαλοοικονόμου: Ψήφισα τον προϋπολογισμό γιατί με έπεισε ο Τσίπρας

«Ψήφισα τον προϋπολογισμό γιατί με έπεισαν τα όσα υποστήριξε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας», τόνισε η ανεξάρτητη βουλευτής, προερχόμενη από την Ένωση Κεντρώων, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

Σε δηλώσεις της στο Παραπολιτικά FM η ανεξάρτητη βουλευτής υποστήριξε ότι είδε τα υπέρ και τα κατά των όσων ειπώθηκαν και έτσι αποφάσισε να ψηφίσει τον προϋπολογισμό, δίνοντας το μοναδικό «ναι» στην χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή επί του προϋπολογισμού

που δεν προήλθε από βουλευτή της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

«Είδα τα υπέρ και τα κατά. Αυτά που είπε ο κ. Μητσοτάκης δεν έχουν βάση, αντίθετα με έπεισε ο κ. Τσίπρας καθώς είδα ότι υπάρχει μια βάση στα λεγόμενά του και έτσι σκέφτηκα να δώσω μια ευκαιρία σε έναν τελευταίο προϋπολογισμό.
Αυτό δεν σημαίνει ότι προσχωρώ στο ΣΥΡΙΖΑ.

Όταν ακούω κάτι θετικό, θα το υποστηρίζω, όταν ακούω κάτι αρνητικό, θα το καταψηφίζω» είπε η ανεξάρτητη βουλευτής, η οποία παραδέχθηκε ότι έχει δεχθεί προτάσεις από όλα τα κόμματα για να προσχωρήσει σε αυτά.

Σχετικά με το επεισόδιο με τον πρόεδρο του πρώην κόμματος της, Βασίλη Λεβέντη, είπε πως θεώρησε ότι υπάρχει μια κοροϊδία καθώς διαφαίνεται η πρόθεση για καλές σχέσεις με τη ΝΔ.

Keywords
Τυχαία Θέματα