ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΠΛΟΚΑ – ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ

Μπλόκα αγροτών τέλος.

«Μετά από 39 μέρες στον δρόμο, ο αγώνας ούτε σταματάει ούτε αναστέλλεται. Απλά, όπως αποφασίσαμε όλα τα μπλόκα, από αύριο αλλάζει η μορφή πάλης. Θα είμαστε σε επαγρύπνηση και με το όπλο παραπόδα», δήλωσε στο Κιλελέρ, ο Βαγγέλης Μπούτας παρουσία πολλών μπλόκων από τα 69 που συντάχτηκαν με το πλαίσιο των πέντε προτάσεων που παρουσιάστηκαν από το μπλόκο της Νίκαιας στην συνάντηση της Τετάρτης με τον πρωθυπουργό.

Ακόμη επεσήμανε ότι για πρώτη φορά η κυβέρνηση παραδέχτηκε ότι πρέπει να υπάρχει αφορολόγητο, αλλά συμπλήρωσε ότι αν οι αγρότες αυτό δεν το δουν σε νόμο

δεν πρόκειται να πειστούν και περιμένουν να δουν να γίνονται πράξη αυτά τα οποία υποσχέθηκε η κυβέρνηση. .
Επαναλαμβάνοντας ότι οι αγρότες περιμένουν η κυβέρνηση να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της, ανέφερε ότι είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να κατέβουν με πούλμαν στην Αθήνα όταν κατατεθεί προς ψήφιση το ασφαλιστικό και να δώσουν το «παρών» μαζί με το εργατικό κίνημα για να αποτρέψουν την ψήφιση του. «Είμαστε με το όπλο παραπόδα «μην τυχόν και η φορολόγηση έχει λεπίδες τροχισμένες και από τις δυο μεριές και μας αποκεφαλίσουν», δήλωσε και συμπλήρωσε ότι από αύριο κιόλας θα αρχίσουν να οργανώνονται για την κάθοδο στην Αθήνα, αν χρειαστεί.


Τέλος και στο μπλόκο των Μικροθηβών

Την απόφαση να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους πήραν και οι αγρότες του μπλόκου των Μικροθηβών και από αύριο το πρωί θα αποσύρουν τα τρακτέρ από τον οδικό κόμβο.

Μετά από τη γενική συνέλευση που έγινε στο μπλόκο, με τη συμμετοχή εκατοντάδων αγροτών από τις περιοχές του Αλμυρού, των Φαρσάλων και του Βελεστίνου, ελήφθη η σχετική απόφαση, αλλά οι αγρότες προειδοποιούν ότι θα είναι σε εγρήγορση.

ΧΘΕΣ…

Αποχωρούν, στις 11.00 το Σάββατο το πρωί, οι αγρότες με τα τρακτέρ τους από τα Τέμπη, όπως αποφάσισαν στη γενική συνέλευση του μπλόκου.

Shortlink:

Keywords
Τυχαία Θέματα